BESPRIJEKORNA

Dosta vam je modnog tjedna u Milanu? Istinsku ikonu stila našli smo u Švicarskoj!

Diane Kruger, holivudska zvijezda njemačkih korijena, na europskoj turneji predstavlja film ‘Marlowe‘ redatelja Neila Jordana.

Holivudska zvijezda Diane Kruger (46) kao djevojčica je sanjala o tome da postane balerina, proslavila se kao model najvećih modnih kuća, prije četiri godine je postala majka, a ovih dana na europskoj turneji predstavlja kriminalističku dramu ‘Marlowe‘ proslavljenog redatelja Neila Jordana, čija je zvijezda sa svojim filmskim partnerom Liamom Neesonom.

image

Diane Kruger obožavatelje je oduševila neposrednošću i stilom

GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Svjetska premijera održana je na filmskom festivalu u San Sebastianu i zatvorila je njegovo jubilarno 70. izdanje, a Diane Kruger na crvenom je tepihu zablistala u uskoj dolčeviti i crnoj suknji s cvjetnim uzorkom, kreaciji modne kuće Paco Rabanne, čime je definitivno potvrdila svoju zasluženu titulu holivudske ikone stila.

image

Diane Kruger i Liam Neeson zvijezde su filma ‘Marlowe‘ redatelja Neila Jordana

RAúL TERREL/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

No, to nije bilo sve od nje.

Idućeg dana je s filmskom ekipom iz Španjolske stigla u Švicarsku, gdje je ‘Marlowe‘ otvorio ciriški filmski festival, a Diane Kruger je na tamošnjem zelenom tepihu obožavatelje oduševila hrabrom odlukom bez obzira na vremenske uvjete - kišu i temperaturu od desetak stupnjeva Celzijevih - odjene kreaciju britanskog dizajnera Alexandera McQueena iz kolekcije FW22.

image

Za svjetsku premijeru u San Sebastianu odabrala je kreaciju s potpisom Paco Rabbanea

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Time je pokazala da se i za vrijeme Milanskog tjedna mode, kad su sve oči modnih znalaca i zaljubljenika uprte u Italiju, može privući pažnja i u Švicarskoj.

image

Diane Kruger na zelenom tepihu ciriškog filmskog festivala

PRESSE-AGENTUR DUKAS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
16. travanj 2024 07:20