Mia Matić i Ivana Vukušić
 Ivo Komešar i Matej Volarević
Modna inspiracija

Domaće influencerice zasjenile su i strane 'it' cure: Pogledajte hit stajlinge s festivala u Osijeku

Nakon američkih i europskih festivala, red je i na one koji se održavaju kod nas. Jedan takav upravo je završio, a brojne influencerice nisu propustile priliku da se zabave i usput pokažu što se nosi na festivalima u 2019. godini.

Osijek je na pet dana bio grad domaćin festivala koji nosi naziv hrvatske Coachelle. Pannonian Challenge, najveći festival ektremnih sportova u ovom dijelu, održava se već 20 godina i privukao je posjetitelje s različitih krajeva svijeta.

Nisu ga propustile niti naše influencerice poput Karle Zelić, Ivane Vukušić i Mije Matić koje su za domaću verziju popularne Coachelle pripremile svoje otkačene modne kombinacije. Kada je u pitanju festivalski look, pravila nema pa boje, uzorci i neobični krojevi su poželjna pojava. Posjetiteljice su crpile inspiraciju od slavnih dama, no ipak u nešto manje upečatljivim izdanjima.

Ivo Komešar i Matej Volarević
Karla Zelić

Otkačene kombinacije koje spajaju neonske boje i cargo hlače ili suknje suprostavile su se ženstvenim outfitima lepršavih haljina i slamnatih šešira, a s obzirom na toplo vrijeme, mnogi su pokazali kožu i tijelo ukrašeno tetovažama. Traper je svakako jedan od favorita, bilo da je riječ o dugim jeans hlačama ili onim vrućima, a najlakše ih je nositi uz zanimljivu majicu s printom.

Od modnih dodataka za odlazak na festival sunčane naočale su obavezne, one minijaturnih ili klasičnih okvira, baš kao i mala torbica u koju će stati ono osnovno. Glomazne tenisice, vječne starke ili pak fine natikače ili gležnjače, u festivalski look lako je uklopiti obuću, no na prvom mjestu uvijek je udobnost. Inspirirajte se s nekim od modnih izdanja festivala u Osijeku.

Ivo Komešar i Matej Volarević
Mia Matić i Ivana Vukušić

Ivo Komešar i Matej Volarević
Marija Nikšić i Victorija Druško

Linker
15. travanj 2024 08:46