stilska inspiracija

Domaća manekenka sjajno kombinira čizme koje se ne skidaju s trona nekoliko sezona

Poslovni look ne mora uvijek uključivati cipele s visokom potpeticom. Nećete djelovati manje profesionalno i sposobno ako sako uparite s glomaznim čizmama, a model Elena Dizdar pravi je primjer za to.

Sjećate se Elene Dizdar? Prije sedam godina bila je Miss sporta, a onda se počela baviti modelingom. Elenu često možemo subotom vidjeti na zagrebačkoj špici kojom šeće u upečatljivim stajlinzima, a njezin stil je spoj trendova i klasike, dizajnerskih krpica s high street komadima.

Na predstavljanju novog parfema Maison Francis Kurkdjian "724" pojavila se u crno-bijeloj kombinaciji s posebnim naglaskom na čizme koje su već nekoliko sezona hit među obućom.

Bijela košulja komad je koji vrijedi imati u ormaru jer je svestran i možemo ga nositi s bilo čime, a Elena je svojoj dala posebnu notu - dala je ušiti zlatne inicijale svog imena na rukav. Košulja u spoju s crnim kompletom od oversize blazera i suknje ima poslovni prizvuk, no ujedno je i cool i opušten zbog takozvanih combat čizama.

Iako bismo ovakav model čizama prije povezivali s raznim subkulturama, danas one sjajno idu uz haljine i suknje kada ih želimo malo osvježiti na neuobičajen način.

Uz glomazne čizme Elena je isfurala Prada torbicu koja se nosi preko tijela te ima dodatnu torbicu za sitniš. U ovakav look odlično se uklapa zlatni nakit, a Elena se odlučila za okrugle naušnice i nekoliko komada prstenja.

Linker
13. travanj 2024 21:21