ključni komadi

Dizajnerska torbica: Komad u koji se isplati uložiti na sniženjima

Sve što vam je potrebno da biste u svakoj prilici izgledali dobro su tri ključna komada: fine cipele, dobar kaput i fantastična torba. Sukladno tome, to su ujedno i komadi za koje biste trebali odvojiti i malo veći novac, a sezonska sniženja idealna su prilika da se odjenete od glave do pete za 'pristojan' novac.

Iako su tek počela, sezonska sniženja već se polako bliže kraju. Ponuda je sve manja, a popusti sve veći što ovo čini idealnim trenutkom za kupovinu komada na koje se inače ne biste usudili potrošiti novac. A kako kupovina ne bi bila potpuno uzaludna i ishitrena, predlažemo da umjesto u trendovske krpice uložite u komad koji ćete nositi godinama - kao što je dizajnerska torba.

IMAXtree

Iako je pametnije ulagati u klasične dnevne modele, sniženja su idealna prilika da si priuštimo model za kojim žudimo. Uostalom, to ne znači da jedno isključuje drugo: otkačenu pismo torbicu ili večernji model u jarkoj boji nosit ćete jednako dugo, ako ne i duže nego svevremensku crnu ili bež kožnatu torbu. Odabrali smo neke od modela koje gledamo cijelu sezonu, a koje je trenutno moguće kupiti po do čak sedamdeset posto nižim cijenama.

Linker
24. travanj 2024 12:59