Profimedia, Backgrid USA
prava proljetna kombinacija

Cvijeće od glave do pete: Odvažna Victoria Beckham učinila je poslovni outfit zabavnim

Dizajnerica i bivša spajsica poznata je po istančanom poslovnom stilu. Na jedan poslovni sastanak uputila se u odgovarajućem setu iz svoje nove kolekcije s kojim je potvrdila da je proljetna sezona službeno otvorena.

Koji drugi uzorak bolje govori da je proljeće stiglo nego cvijeće - nosi se svake sezone i uvijek je jednako poželjan, romantičan i ženstven. U kombinaciji Victorije Beckham (45) cvjetni uzorak uklopio se u njezin power stil, u poslovnom looku koji joj je priskrbio sve poglede.

Uvijek vjerna provjerenim modnim kombinacijama, dizajnerica se ovoga puta odrekla monokromatskog looka i osnovne palete boja poput bijele, crne, crvene ili plave, koje inače nosi i okrenula se veselom uzorku, no pritom nije štedjela na njemu. Obukla se u cvjetni dezen od glave do pete, a razigrani proljetni stajling ublažila je svojim sunčanim naočalama koje su dale dozu ozbiljnosti i bez kojih gotovo nikada ne izlazi te vrtoglavim potpeticama u maslinastozelenoj boji.

New York, NY  - Victoria Beckham sports pretty florals for business meetings in NYC.

Pictured: Victoria Beckham

BACKGRID USA 8 MAY 2019, Image: 431933673, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Dizajnerica i supruga Davida Beckhama nosila je komplet hlača s prorezom i laganog balonera iz vlastite kolekcije, a set dolazi po cijeni od visokih 2175 funti. Osvježenje je vidjeti ju u ovakvom izdanju gdje je, unatoč bojama i uzorcima, i dalje nosila poslovni stajling prigodan sezoni i prilici.

Dok u New Yorku obavlja poslove, Beckham je u Velikoj Britaniji zabranila svojoj djeci da idu na koncerte njezinih bivših kolegica koje organiziraju veliku povratničku turneju bez nje. Victoria je odlučila nastaviti sa životom i više nije dio grupe Spice Girls, a s obzirom na to da ne želi da se njezina obitelj povezuje s njima, ne želi niti da njezina djeca Brooklyn (20), Romeo (16), Cruz (14) i Harper (7) idu na koncerte.

New York, NY  - Victoria Beckham sports pretty florals for business meetings in NYC.

Pictured: Victoria Beckham

BACKGRID USA 8 MAY 2019, Image: 431933680, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Linker
23. travanj 2024 09:37