IZLOŽBA ZA PAMĆENJE

Crno-bijelo je vječna inspiracija: Kojoj bolje stoje pruge, Gwyneth Paltrow ili Gal Gadot?

Glumice Gwyneth Paltrow i Gal Gadot bile su zvijezde otvorenja gala izložbe Solaire Culture by Veuve Clicquot.

Crno-bijelo je vječna klasična odjevna kombinacija s kojom se praktički ne može pogriješiti. Znaju to i holivudske zvijezde Gwyneth Paltrow i Gal Gadot, koje su za otvorenje gala izložbe Solaire Culture by Veuve Clicquot u Los Angelesu odabrale kreacije poznatih svjetskih dizajnera.

image

Gal Gadot u haljini s potpisom Michaela Korsa

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Gwyneth Paltrow zablistala je kreaciji Caroline Herrere, a Gal Gadot je za otvorenje odabrala haljinu s potpisom američkog modnog dizajnera Michaela Korsa.

image

Gwyneth Paltrow u kreaciji Caroline Herrere

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Prepoznatljiva žuta etiketa Veuve Clicquota jamac je pjenušavosti i savršenstva doživljaja najfinijeg šampanjca. Oduševljava zlatno žutom bojom, ugodnim mirisom i okusom, koji u početku podsjeća na voće i suho grožđe, potom na vaniliju, a kasnije na brioše. Za njegovu proizvodnju koristi se grožđe iz 60 vinograda s područja francuske pokrajine Champagne: sorta pinot noir je baza koja osigurava tipičnu strukturu, pinot meunier zaokružuje kupažu, a chardonnay je jamac profinjenosti i elegancije, te savršene ravnoteže vina u čaši.

image

Gal Gadot je jedna od najvećih akcijskih zvijezda Hollywooda

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Nije čudo da je jedno od najomiljenijih pića na koktelima i partijima slavnih. U Los Angelesu su uzvanici razgledali radove najvažnijih suvremenih umjetnica poput Yayoi Kusame, Sheile Hicks i Tacie Dean.

image

Gal Gadot

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Izložba je posvećena je 250. godišnjici francuskog pjenušavog brenda, kojeg je početkom 19. stoljeća proslavila Madame Clicquot Ponsardin, jedna od prvih business liderica modernog doba koja je u svojoj domovini prozvana šampanjskom Grande Dame.

image

Gwyneth se dobro zabavljala

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

"Izložba je simbol naše posvećenosti besprijekornosti stila, inovacijama i mogućnosti ostvarenja snova", izjavio je Jean-Marc Gallot, predsjednik Uprave kompanije.

Izložba se može razgledati do 17. studenog u galeriji 486 North Rodeo Drive, a nakon toga nastavlja svoje putovanje svijetom.

Linker
18. travanj 2024 14:39