Opet briljira

Crno-bijela modna lekcija Izabel Kovačić: Neodoljiv komad kojeg je savršeno uklopila u poslovni izgled

Poduzetnica i vlasnica brenda Lunilou pokazala je kako se komade u dvije bazične boje može kombinirati i dobiti iznimno zanimljivu i upečatljivu kombinaciju.

Modno nepogrešiva Izabel Kovačić ponovno je pogodila ‘u sridu‘. Supruga našeg nogometaša Matea Kovačića i vlasnica brenda Lunilou svaki put kada pokaže svoju odjevnu kombinaciju briljira i oduševi - bilo da se radi o elegantnim i svečanim ili pak ležernim izdanjima.

Crna i bijela boja vladarice su dobrog stila, neki bi ih nazvali i ‘ziheraškim‘ odabirima s kojima ste uvijek sigurni, no Izabel je pokazala kako se poigrati s tom kombinacijom, zadržati eleganciju, ali i osvježiti izgled hrabrim modnim iskorakom.

Za jedan dnevni look, kasnog ljeta ili rane jeseni, odabrala je duge hlače crno-bijele kombinacije. Unutrašnjost nogavica je bijela, a vanjska strana je crna. Optički zanimljivu igru smirila je ostatkom outfita za koji je odabrala potpuno crne komade - top, kardigan, natikače, šešir i torbica potpuno su crni.

Čitajte i: Izabel Kovačić vječna je inspiracija za haljine koje možemo nositi na ljetna vjenčanja! Od svile do perja - sve izgleda sjajno

Ovim je komadom pokazala da crnina ne mora biti dosadna, ako joj se doda pomno odabrani komad s malo - bijele boje.

Za svaku prigodu

Izabel ležerno pozira dok joj njezin bujna i raspuštena kosa prikriva lice, no ipak se vidi da se dobro raspoložena Izabel smiješi. Uz fotografiju stavila je minimalan opis, jedno srce u crnoj boji.

Izabel se ne drži grčevito jednog stila odijevanja, stoga je se može vidjeti i u dizajnerskim haljinama i u trapericama, basic komadima, ležernim Lunilou kreacijama ili u potpuno sportskim izdanjima.

Pa tako i kada odjene ‘samo‘ traperice, t-shirt i japanke Izabel zablista. Nedavno je u baš takvom izdanju, opet u crno-bijeloj kombinaciji - najavila it komad nadolazeće sezone. Ako ste još sumnjali, nakon ovoga nema sumnje - boot cut hlače će ove jeseni i zime vladati našim dućanima i ulicama.

Iako se kroj naziva ‘boot cut‘ jer su napravljene da komotno prijeđu preko čizme, Izabel je demonstrirala da ih možete nositi i na sandale, japanke, odnosno na bilo koji komad obuće. Hlače crne boje i visokog struka uparila je s dolčevitom kratkih rukava u bijeloj boji s istaknutim nazivom francuskog modnog diva Chanel.

Linker
23. travanj 2024 13:23