Ljepota koja ne blijedi

Čista modna petica: Bivša misica Fani Čapalija pozirala u kaputu kakvog želimo u svom ormaru

Jedna od najljepših Hrvatica pratiteljima na Instagramu čestitala je Božić fotografijom kojom je održala modnu lekciju.

Bivša Miss Hrvatske Fani Čapalija koja je na izboru za Miss svijeta ušla u top pet najljepših na svijetu, prošle je godine otvorila profil na Instagramu, a od onda pratitelje oduševljava kako aktualnim, tako i fotografijama iz mlađih dana.

Ovo blagdansko vrijeme po mnogima najljepša misica iskoristila je za čestitku pratiteljima fotografijom na kojoj je pozirala u elegantnom outfitu.

Čitajte i: Fani Čapalija otvorila Instagram: Iako živi povučeno, nekad naljepša Europljanka ljepotom osvaja i dalje

Dugi kaput kraljevsko plave boje s "puf" rukavima i zlatnim detaljem s potpisom poznate splitske dizajnerice Anamarije Asanović iskombinirala je sa crnim salonkama ukrašenim rozim šljokicama u duhu blagdana. Minimalan make up i raspuštena kosa bilo je dovoljno da naša ljepotica zablista na kišnim ulicama.

Čitajte i: Fani Čapalija prisjetila se vremena kad je bila misica: ‘Svima nam fali malo ljepote i radosti‘

"Sretan Božić", napisala je kratko Fani uz fotografiju čiji je opis upotpunila i hashtagom #itsok kojim je nakratko oživjela sjećanje na trenutak kada joj je holivudski glumac Pierce Brosnan zadivljeno uputio nekoliko komplimenata kad je u večernjoj haljini na točkice prošetala ispred njega.

Uz širok osmijeh ispratio ju je s pozornice i nakon njezinog legendarnog odgovora "It's ok" na pitanje što misli o prezentiranju misica u kupaćim kostimima.

Linker
13. travanj 2024 20:31