U kojoj smo seriji?

Charlotte iz ‘I tek tako‘ u bizarnoj kombinaciji s platformama kao od Lady Gage

Krinolina i korzet su odjeća iz serijala ‘The Gilded Age‘ a ne iz ‘Seksa i grada‘. Jesmo li na pravom mjestu?

Kako bi iščekivanje nove sezone omiljene serije "And Just Like That" bilo još napetije, sa snimanja nastavka svako malo ‘kapne‘ modna poslastica. Tako je otkriveno kako će Carrie ostati vjerna svom stilu, smjelim kombinacijama koje bi mnogi poželjeli iskopirati, ali kako ponoviti izgled Kristin Davis s nedavne fotografije sa seta?

Omiljena Charlotte pojavila se u povijesnom kostimu koji bi prije pristajao seriji "The Gilded Age" nego nastavku "Seksa i grada"? Krinolina smjelih boja, seksepilan korzet, koketan šešir s dramatičnim velom i kožnate rukavice - velik su odmak od modnog izričaja kultne serije.

image

Trendi obuća na setu.

CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Pretpostavlja se da bi njezina balska haljina mogla biti kostim za događaj iz scenarija, ali glumica je ostala tajanstvena. Ignorirala je znatiželjne upite i dobro se zabavljala razgovarajući mobitelom, prenosi Daily Mail. Ispod njene duge suknje pritom je provirivao par efektnih, lakiranih, platformi sa stiletto potpeticama, nalik na omiljenu obuću lady Gaga. Nesvakidašnje ‘fetiš‘ platforme nije se moglo ne primijetiti, kao i činjenicu da Charlotte vrlo vješto balansira na vrtoglavim petama.

image

Platforme stiletto Lady Gaga.

THE MEGA AGENCY/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Na žalost, odgovor na pitanje zašto je na setu obukla korzet i krinolinu i najvažnije, je li Sarah Jessica Parker dizajnirala njene cipele (glumica i producentica pokrenula je liniju obuće SPJ), doznat ćemo tek iduće ljeto, kad počinje prikazivanje druge sezone. Lakirane ‘šuze‘ definitivno nisu za svaki dan, ali privlače poglede kao malo koji par salonki iz popularne serije. Manolice ili platforme? Teško je odlučiti.

Linker
16. travanj 2024 06:48