Bojan Zibar; Ranko Šuvar/Hanza Media; Promo; Srđan Vrančić/Hanza Media
proljetni shopping

Četiri poznate Hrvatice otkrile su nam što su si kupile za proljeće, ali i koje komade ne mogu smisliti

Dolaskom nove sezone dio garderobe pospremili smo duboko u ormar, a izvukli komade od laganih materijala, lepršave haljine, suknje i sandale. S obzirom na to da svatko ima svoje favorite za svako godišnje doba, provjerili smo s poznatim Hrvaticama bez kojih odjevnih predmeta ne mogu i koje će trendove prihvatiti, a koje ne mogu ni vidjeti.

U potrazi za proljetnom inspiracijom porazgovarali smo s četiri poznate Hrvatice, dovoljno različitog stila da svatko pronađe svoj modni uzor u njima. Voditeljice Jelena Lešić, Ivana Mišerić i Marijana Batinić te glumica Katarina Baban otkrile su nam svoje modne favorite, a glavna misao vodilja kod odabira komada im je svima jednaka - na prvom mjestu su udobnost i jednostavnost.

Posljednji ulov iz proljetnog shoppinga mi je...

Marijana Batinić

"Posljednje što sam kupila je odijelo s potpisom Krie designa. Riječ je o pravom klasičnom smokingu kojeg sam do sada nosila samo jednom, na 15. rođendan RTL-a."

Ivana Mišerić

"Iskreno, još nisam obavila proljetni shopping niti nabavila nove komade, zapravo ih slabo i kupujem. Još mi ništa nije zapelo za oko, no uvijek volim dobar par klasičnih traperica."

Jelena Glišić

"Posljednje što sam nabavila za proljeće su bijele klasične Adidas tenisice koje ću nositi uz sve - traperice, dugu cvjetnu haljinu... Uz sve osim uz kratke stvari jer njih nemam."

Katarina Baban

"Nikad ne idem planski u shopping, uvijek kupujem onako "slučajno" - kada naletim na nešto. Tako sam naišla na prekrasne svijetloplave sandalice koje jedva čekam isfurati ovo proljeće!"

Proljetna uniforma u kojoj ću provoditi tople dane...

Marijana Batinić

"U hladnijim mjesecima volim pomaknutu klasiku, no kako se bliži proljeće okrećem se boho stilu, "kikljama" i tunikama. Volim vječne komade poput bijele košulje, imam ih brdo u ormaru, a osobito volim one lanene."

Ivana Mišerić

"Nisam tip koji nosi haljine ili suknje, ono u čemu se najbolje osjećam su traperice i tenisice kojih imam jako puno u garderobi te basic majica. Preko toga po potrebi prebacim jaknu i to je to."

PETAR SANTINI
Ivana Mišerić

Jelena Glišić

"Kada je svakodnevna moda u pitanju, što jednostavnije to bolje! Nosit ću običnu kratku majicu, model širokih traperica i bijele tenisice. Imam i jedne hlače koje nosim nekoliko godina, lagane i u baby blue boji."

Katarina Baban

"Haljinice na stotinu i jedan način, obožavam ih! Imam i suknju koju je još moja mama nosila kao mlada. Riječ je o cvjetnoj suknji do ispod koljena, nosim je na sandale, štikle, tenisice... Jednostavno je vječna!"

Zagreb, 140618.
La Grma.
Najavljena nova sezona emisije Zadovoljna akademija Nove TV.
Na fotografiji: Katarina Baban.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / Hanza Media
Katarina Baban

A kada su trendovi u pitanju...

Marijana Batinić

"Često me spominju u kontekstu trendseterice, ali s godinama sve manje pratim trendove i okrećem se modnoj klasici. Ove sezone mi je u redu životinjski print, ali u pravoj mjeri, bez pretjerivanja. Volim i retro, a ono što mi se nikako ne sviđa su loši i neprirodni materijali poput poliestera, PVC-a i futurističke estetike."

Foto: Bojan Zibar

Ivana Mišerić

"Ako ga osoba zna nositi, životinjski uzorak mi je ok. Mogla bih ga i ja nositi, no ne pratim pretjerano trendove. Ono što sam zapazila i ne sviđa mi se su glomazne tenisice - to nikako ne bih nosila."

Zagreb, 271117.
Moderna galerija
Cetvrta samostalna revija dizajnerice Aleksandre Dojcinovic.
Na fotografiji: Ivana Miseric.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Suvar / CROPIX
Ivana Mišerić

Jelena Glišić

"Nosi se životinjski uzorak, no ja nisam njegov fan. Ne vidim se nikako u tome i izbjegavam ga."

promocija Gloria Glam / Lauba / Zagreb 15.04.2019. / foto: Maja Jurovic / Jelena Lesic ex Glisic
Maja Jurovic
Jelena Lešić

Katarina Baban

"Ne pratim slijepo trendove tako da im dopustim da se spontano uvuku u moj ormar. Vidim da posvuda ima dosta lana, ali nisam ljubitelj jer se jako gužva tako da mislim da će me ti odjevni predmeti zaobići, koliko god da su udobni za nositi."

PR
Katarina Baban

Linker
24. travanj 2024 05:27