Bojan Zibar
ODVAŽNO

Čak je i Martina Tomčić popustila pred ovim čizmama

Operna pjevačica Martina Tomčić je na glasu kao najstroža članica žirija u showu 'Supertalent', gdje bez susprezanja govori sve što pomisli, a sada je pokazala kako nije odvažna samo s komentarima, već i s modnim kombinacijama.

Crna haljina koja slobodno pada u kombinaciji s crnim čarapama bili su odabir Martine Tomčić za svjetsku premijeru filma "Bohemian Rhapsody" koji slavi grupu Queen i njihovog frontmena Freddieja Mercuryja. Iako je većinom možemo vidjeti u raskošnim toaletama, operna pjevačica ovog je puta pokazala nešto ležerniju modnu kombinaciju - u svojoj omiljenoj crnoj nijansi - i iznenadila hrabrim odabirom gležnjača.

Zmijski je uzorak ove sezone svugdje oko nas, ali osobito na obući pa ga možemo vidjeti na raznim modelima, od kojih su najpopularnije gležnjače i visoke čizme. 43-godišnja pjevačica je ziherašku crnu kombinaciju "začinila" obućom s hit printom koji je do ove jeseni bio rezerviran isključivo za trendseterice koje se ne boje biti primijećene. Iako je izbor nepregledan i zmijski print dolazi u svim verzijama, Martina je odabrala model kod kojih je kontrast između zmijskih šara naglašen i svoj novi par obuće stavila u prvi plan.

Bojan Zibar

Linker
19. travanj 2024 04:02