Damjan Tadić / Hanza Media
KRATKI MODEL

Bundica Natali Dizdar pun je pogodak: Pronašli smo 7 sličnih komada već od 280 kuna

Sve niže temperature tjeraju nas da iz ormara izvučemo sve deblje komade, a teško da ćemo naći bolji odjevni predmet za zimu od tople i mekane bunde.

U jednoj takvoj se pjevačica Natali Dizdar borila protiv hladnoće na otvaranju Adventa na Europskog trgu u Zagrebu. Na trgu koji u predblagdansko vrijeme neslužbeno promijeni ime u "Jedini trg s 1000 srca" šetači su se ugrijali uz hitove zadarske pjevačice koja se za pjevanje na prvi dan prosinca dobro pripremila.

Crne kožnate hlače možda nisu najtopliji komad odjeće, ali zato je sve nadoknadila odabirom kratke bundice. Krzno se vratilo u fokus prije tri godine pa kapute koje krasi taj materijal nije teško pronaći u high street trgovinama. Bunde su, s obzirom na to da su se ranije većinom radile od pravog krzna koje je bilo na cijeni, uvijek odisale luksuzom, a to se nije promijenilo ni sada kada se za njihovu izradu koristi umjetno krzno.

Zagreb, 011218.
Trg Europe.
Koncert Natali Dizdar u skolpu otvorenja Adventa u Zagrebu. 
Na fotografiji: Natali Dizdar.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadić / Hanza Media

Iako su dostupni dugački, damski modeli, sve su poželjnije i kratke bundice s naglašenim ovratnikom, a uz modele u svim nijansama smeđe i crne, nose se i oni jarkih boja poput ružičaste i crvene.

370 kn, Reserved

699,90 kn, Bershka

279,90 kn, Pull&Bear

499,90 kn, Zara

499,90 kn, Pull&Bear

699,90 kn, Zara

450 kn, Reserved

Linker
20. travanj 2024 12:38