Čista petica

Bojana Gregorić Vejzović ponovno oduševljava: Vječna elegancija uz crnu, bijelu i malo sjaja

Stiglo je toplije vrijeme, koje je idealno za lagane hlače širokog kroja, koje Bojana odlično nosi.

Uz Bojanu Gregorić Vejzović često ide i opis - modno nepogrešiva - a te je riječi opravdala još jednom. Glumica je na svečanoj zagrebačkoj premijeri filma Djeca sa CNN-a pružila podršku cijeloj filmskoj ekipi, među kojima je i njen suprug Enes Vejzović.

Bojana je odabrala klasičnu crno-bijelu kombinaciju u kojoj je spojila nekoliko odličnih komada. Elegantne hlače šireg kroja ispeglane 'na crtu', imaju neodoljiv završni sjaj što ovaj komad čini idealnim za sve, pa i najsvečanije, prigode.

Bojana ih je bez greške kombinirala s jednostavnim crnim komadima, uska bluza i duži sako, kojem je ležerno podvrnula rukave, odlično nadograđuju cijelu priču.

S asesoarima je bila pažljiva, te je još jednom iskoristila prednost kraće kose koja je savršen okvir za statement naušnice. Crnu torbicu na elegantnom lancu stavila je preko tijela, a na nogama je imala jednostavne crne cipele čiji su vrhovi izvirivali ispod nogavica.

Čitajte i: Treba vam malo inspiracije za ljetne outfite? Bojana Gregorić Vejzović nosi jedan od boljih koje smo vidjeli u posljednje vrijeme

Da je modni odabir pun pogodak, svjesna je i Bojana, koja je svoju fotografiju objavila i na društvenim mrežama. Uz to je dala i pozadinski kontekst, zašto pozira sama na slici.

"Sredila sam se za premijeru filma 'Djeca sa CNNa' Enesa Vejzovića. Enes je ostao u trapericama, ali sam ga ipak natjerala da odjene sako. Izvukao je neki od prije 15 godina kaže: 'Nisam za modnu fotku, ali uspio sam ga zakopčati… zato gledate samo mene", duhovito je pojasnila Bojana.

Linker
17. travanj 2024 13:33