Budite in

Boja sezone: Nakon što su je nosile Kate Middleton i Anne Hathaway, broj pretraga na Googleu skočio je za 140 posto

Bojama sunčevog spektra gotovo uvijek možete probiti modne granice, a ova dva slavna lica zasigurno će vas oduševiti outfitima.

Nakon mjeseci pastelnih boja, najnovije kolekcije su u znaku proljeća, radosti, razigranosti i pozitivnosti. Postoji entuzijazam koji je vrlo vidljiv na pisti, a jedna je boja posebno aktualna. Od zasićenih nijansi do blijedih nijansi, žuta je izbor za proljeće-ljeto 2022. Upečatljivu nijansu posljednjih tjedana nosile su kraljevske ličnosti i slavne osobe.

Zahvaljujući žutoj haljini Kate Middleton na Kraljičinoj proslavi jubileja i odvažnom žutom Valentino izboru Anne Hathaway na Bvlgari večeri u Parizu, ova boja je sada vrlo popularna ljetna opcija.

image

Kate Middleton u elegantnom žutom izdanju

RAW IMAGE LTD/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA RAW IMAGE LTD/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Naime, nakon izlaska vojvotkinje od Cambridgea u žutoj haljini prošlog petka došlo je do porasta od 140 posto u pretraživanju žutih haljina i porasta od 200 posto ‘žutih vjenčanica‘ na Googleu.

image

Princeza gotovo uvijek postavlja nove trendove

GEORGE CRACKNELL WRIGHT/LNP/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Da vojvotkinja od Cambridgea voli žutu boju nije teško zaključiti, a nedavno se pojavila u još jednom hit žutom izdanju na kraljevskoj ceremoniji na Karibima. Žuta lepršava haljina s velikom mašnom ukrala je sve poglede, i to s razlogom! Potpuni look je ukrasila bijelim štiklicama i bijelom elegantnom torbicom.

image

noseca fotka

STEPHEN LOCK/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Američka glumica, Anne Hathaway pojavila se u žutoj oversize Valentino košulji i kratkim hlačama na eventu Bvlgari Eden The Garden of Wonders ovog tjedna u Parizu. Outfit je zapečatila velikom ogrlicom i make-upom u zemljanim tonovima.

Na Bvlgari eventu žuta boja je po svemu sudeći bila u punom jeku jer se više celebrity dama odlučilo upravo za ovu hit nijansu!

Plavokosa tajlandska reperica, Lisa Manoban je također bila pozvana kao globalna ambasadorica brenda. Izgledala je senzacionalno u žutoj pripijenoj haljini koju je kombinirala uz žuti top.

Linker
18. travanj 2024 10:41