Modna pobjeda

Blake senzacionalnu haljinu sparila s cool komadom koji mnogi imaju u ormaru

Američka glumica na crvenom tepihu uvijek izgleda besprijekorno, a to je dokazala i outfitom za premijeru novog filma svojeg supruga.

Iako je glavna zvijezda nadolazećeg filma The Adam Project glumac Ryan Reynolds, na sinoćnjoj premijeri više je pažnje privukla njegova supruga, glumica Blake Lively. Poglede je mamila u senzacionalnoj haljini s potpisom modne kuće Atelier Versace, a zbog kombinacije pastelnih boja izgledala je kao da je izašla iz nekog Disneyjevog filma.

Haljina s dubokim prorezima bila je stegnuta u struku, dok joj je donji dio elegantno lepršao oko nogu, stvarajući romantični dojam. Zanimljiv detalj bio je i komad materijala pričvršćen uz jednu naramenicu koji je padao preko jednog ramena.

image

Blake Lively

KRISTINA BUMPHREY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čak joj ni mala nezgoda nije mogla pokvariti raspoloženje - dok je namještala haljinu za fotografiranje, slučajno je pokazala donje rublje. No, potpuno nas je iznenadilo kako je glumica uparila haljinu s neobičnim komadom.

Uz Gucci štikle i nakitom Lorraine Schwartz, za fotografiranje se ogrnula oversize traper jaknom koja je bojom komplimentirala haljini, a ružičasta Chanel torbica zaokružila je look. Vrlo promišljeno i cool!

Čitajte i: Nakon što je izazvala neviđenu pažnju fotografa, glumica otkrila tajnu svoje vitke linije

image

Traper jakna na haljinu bila je pun pogodak!

GHOST/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ni Ryan nije razočarao outfitom! Umjesto klasičnog jednobojnog odijela, parirao je supruzi u prugastom u odijelu s potpisom Brunella Cuccinellija, a pazio je i da uskladi kravatu koja je bila u plavoj boji.

Blake je suprugu najveća podrška pa je tako bila s njim i u Hrvatskoj kada je snimao film The Hitman's Wife's Bodyguard sa Salmom Hayek i Samuel L. Jacksonom. Blake je tada stigla u Rovinj, gdje su se snimale neke scene, a u pauzi od snimanja, par je šetao rovinjskim ulicama i gledao što ima na tržnici.

Podsjetimo, Blake i Ryan upoznali su se na setu filma The Green Lantern 2011. godine, a 2012. su se vjenčali. U prosincu 2014. dobili su kćer James, u rujnu 2016. godine kćer Inez, a 2019. i treća kćer Betty.

Linker
19. travanj 2024 22:28