Instagram
Ženstveno, s daškom iznenađenja

Blake Lively je otkrila formulu za savršen vikend outfit

Tako jednostavna, a tako efektna - ovu kombinaciju Blake Lively zaista je lako je iskopirati kad želimo zadiviti

Ako ne znate što obući, posjetite Instagram profil Blake Lively i inspirirajte se modnim stilom koji podjednako oduševljava fanove i modne kritičare.

Vitka supruga Ryana Reynoldsa bira profinjene, damske komade koji savršeno pristaju njezinoj vitkoj figure, a ne boji se ni modnih izazova poput kombiniranja uzoraka i isprobavanja neobičnih modnih trendova.

Kombinacija koju je jučer objavila na društvenim mrežama jedan je od razloga zbog kojih ju mnogi smatraju nepogrešivom ikonom stila.

Instagram

Za večernji izlazak glumica je odjenula mekanu, nježno ružičastu vesticu koja sprijeda izgleda sasvim uobičajeno, no na leđima krije slatko iznenađenje - veliki prorez koji zavodljivo pada i otkriva kožu.

Uz zanimljivu vestu, Blake je odjenula atraktivne zelene hlače s leopardskim uzorkom Brandona Maxwella ispod kojih su provirivale crvene cipele s potpisom Louboutin.

Instagram

Uši je ukrasila upečatljivim ružičastim naušnicama, a u rukama držala odličnu torbicu u obliku ruža, nastalu u suradnji dizajnerice Judith Leiber i pop art umjetnice Ashley Longshoreart.

Instagram

Linker
20. travanj 2024 12:18