Maja Jurovic
Nosite li ga?

Bivša missica kao od šale spojila najvrućije trendove: Cool detalj malo kome je zapeo za oko

Nekada među deset najljepših na svijetu, danas majka i uspješna poslovna žena - Ivana Petković Čevra prošetala je centrom Zagreba u pravoj ljetnoj kombinaciji, a nama je 'upao u oči' modni dodatak koji se nekada naveliko nosio.

Najpraktičniji komad kojemu se vraćamo svakog ljeta jest lagana haljina. Bilo duga ili kratka, 'obična' ili puna boja i uzoraka, može odlično nositi cijeli look i ono najvažnije - u njoj vam nije vruće (nadamo se). Upravo zato je i naše slavne dame biraju za kavu u gradu, razne evente, plažu ili pak šetnju po špici.

Jednom specifičnom modelu nije mogla odoljeti ni bivša hrvatska miss Hrvatske Ivana Petković Čevra koja je davne 1999. predstavljala našu zemlju i ušla među deset najljepših.

Spica / Zagreb 08.08.2020. / foto: Maja Jurovic / Ivana Petkovic Cavra
Maja Jurovic
Uz veselu haljinu, nanogica sa školjkama odličan je modni dodatak.

Ovu majku dvoje djece i uspješnu poslovnu ženu ne možemo tako često vidjeti na špici, ali onda kada njome prošeta, uvijek oduševi svojim stajlingom.

Tako je Ivana kao od šale spojila nekoliko vrućih trendova ove sezone - volane, cvijeće, točkice... Crvena haljina posuta bijelim točkicama i plavim cvjetovima (tko je rekao da točkice i cvijeće ne idu skupa?!) istaknula je njezinu figuru, a zanimljiv, mladenački štih dali su joj 'šišmiš' rukavi i volani.

Suptilna, a seksi

Uz nju je kombinirala jednostavne natikače u neutralnoj nijansi, tamne sunčane naočale i bijelu Furla torbu koja je radila odličan kontrast haljini i isticala točkice. No, tu se našao i jedan detalj koji primijete samo oni iskusnog stilskog oka - nanogica, odnosno ogrlica za gležanj sa školjkicama.

Nanogice su se vratile iz devedesetih kao jedan od hitova i mogu se sve češće vidjeti na gležnjevima trendseterica. Najviše se nose upravo ovakve s morskim motivima poput školjaka, morskih zvijezda ili pak perlica.

Čitajte i:

Sestre i domaće dizajnerice blistaju na špici: Njihovi vrckavi komadi savršeni su za ljetne dane

Domaća glumica ni po ljeti se ne odvaja od traperica, ali zna trik kako da joj u njima nije vruće

Špicu 'pokorila' ljetnim komadima: Remen je svakom zapeo za oko, ali sandale su hit stajlinga

Spoj u koji se gledalo: Poznata manekenka na špici u haljini koji mnogi ne bi imali hrabrosti odjenuti

Lidija Lešić prošetala špicom u šik ljetnom stajlingu: Ne znamo što nam je bolje - hit cipele ili torbica

Linker
14. travanj 2024 21:02