Getty Images For Ermanno Scervin
Najpoželjniji ljetni komad

Bijele haljine kao stvorene su za ove vrućine: Složile smo tri stajlinga koja nisu nimalo dosadna

Jedan od ultimativnih modnih komada tijekom ovih vrućina je bijela haljina. U njoj vam neće biti vruće te se može kombinirati na mnogo različitih načina, ovisno o prilici. Ove su sezone posebno popularne midi dužine s čipkom ili rupicama, kao i klasični dugi modeli vintage krojeva. Nekada ovakav jednostavan komad može djelovati dosadno pa smo pronašle efektne modne detalje i obuću uz koje će bijela haljina najbolje doći do izražaja.

Bijela haljina modni je klasik koji se odlično slaže s pletenim modnim dodacima i obućom veselih, živih boja, kao i s različitim uzorcima istovremeno koji upravo zbog bijele haljine neće izgledati pretjerano. Kako bismo vam pomogli u odabiru outfita za posao ili privatno vrijeme, složile smo tri chic kombinacije.

Veseli dodaci

Zara, Reserved, H&M, Stradivarius
Haljina Zara, 299,90 kuna; Sandale Stradivarius, 229,90 kuna; Ukras za kosu H&M, 52,42 kune; Torba Reserved, 99,90 kuna

Bijela haljina na bretele zanimljivog rupičastog dizajna bit će još zanimljivija uz sandale sunčane boje i šarenu pletenu torbu. Traka za kosu s upečatljivim printom dat će ovom stajlingu dašak prošlih vremena.

Moderna klasika

Nordstrom, Karla, H&M, SheIn
Calson haljina Nordstrom, 559,88 kuna; Sandale L K Bennet, Karla, 1390 kuna; Torba H&M, 112,42 kune; Komplet naušnice i ogrlica, SheIn 18,90 kuna

Grčki tip bijele haljine sa širim naramenicama, 'v' izrezom i skupljenim strukom nikada ne izlazi iz mode te je kao stvoren za opuštenu šetnju uz more. Špagerice uz nju su neizostavne, baš kao i zlaćane naušnice i ogrlica s motivom školjke, dok je prozirna torba s holografskim efektom moderni detalj u ovom klasičnom outfitu.

Vječno cvijeće

Mango Outlet, Zara, Topshop, Bershka
Haljina s naramenicama Mango Outlet, 129,90 kuna; Cvjetna bluza Topshop 273,90 kuna; Torba Bershka, 189,90 kuna; Sandale Zara, 349,90 kuna

Nećete pogriješiti ako spojite dva najpoželjnija komada za ovo ljeto - bijelu haljinu i prozračnu bluzu na cvijeće. Još im dodajte torbu u boji ciklame i spremni ste za bilo što. I da ne zaboravimo, u sandalama divne zelene boje na malu petu noge vam neće biti umorne.

Linker
03. travanj 2024 19:14