Upečatljiv posjet

Baš je kraljica: Rania opet modno nenadmašiva

Slovi za jednu od najljepših i žena s najviše stila na svijetu, a njen posjet Rimu sa suprugom, Jordanskim kraljem, upravo zbog njenog modnog izdanja ni ovoga puta nije prošao nezapaženo.

U palači Quirinale u Rimu jordanskog kralja Abdullaha II. i kraljicu Raniu Al Abdullah primili su talijanski predsjednik Sergio Mattarella i njegova kći Laura Mattarella, koja obnaša dužnost talijanske prve dame.

Očekivano, i ovom je prigodom kraljica Rania privukla pažnju svojim modnim izborom poigravši se spajanjem klasičnih i trendy detalja s potpisom poznatih modnih kuća.

U ovom njezinom stylingu "glavnu ulogu" igra kaput. Odabrala je kraljica Rania upadljivi model baloner kroja u sivim tonovima. Ovaj kaput s remenom oko struka sa širokom kragnom i elegantnog A-kroja pronašla je u modnoj kući Fendi, a poseban je po tome što nije jednobojan, već se tonovi sive prelijevaju u takozvanom ombre stilu.

image

Jordanska kraljica Rania

ROYAL HASHEMITE COURT/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Uz kaputu je nosila ove sezone opet popularne visoke čizme s vrtoglavom potpeticom u crnoj boji dizajnerice Jennifer Chamandi.

I sama kraljica je na Instagramu podijelila nekoliko fotografija susreta u Rimu, a mnogima je za oko zapela i njezina torbica. Riječ je o novoj torbi nastaloj u suradnji modne kuće Louis Vuitton i dizajnerice Yayoi Kusama. Crna torbica sa šarenim točkama najnoviji je model koji ujedno označava drugo poglavlje i 10. godinu suradnje, a bit će lansirana u trgovine i dostupna za kupnju tek 6. siječnja 2023.

Linker
17. travanj 2024 06:52