HRT
FINALE SHOWA

Barbara Kolar ukrala pozornost u 'hrabroj' haljini koju treba znati nositi

Voditeljica Barbara Kolar privlačila je pozornost u osmoj sezoni showa 'Zvijezde pjevaju', ne samo zbog nove linije, već i hrabrim outfitima u kakvima je nemamo prilike često vidjeti. No, za finale osme sezone njezina joj je stilistica odabrala kreaciju u kojoj je doslovno zablistala, a komplimenti se samo nižu.

Iako su pobjednici showa "Zvijezde pjevaju" Tara Thaller i Dino Jelusić, voditeljica Barbara Kolar uspjela ih je modno zasjeniti zahvaljujući outfitu koji je njezina stilistica odabrala za nju. Uska, asimetrična haljina pratila je liniju njezinog tijela, a s obzirom na upečatljivost kreacija, Barbarina kosa skupljena je u zalizani, visoki rep.

- Jedna od rijetkih koja zna kako se nosi glam haljina. Nosiš ti nju, a ne ona tebe. - jedan je od komenatra ispod njezine fotografije na kojoj blista u kreaciji modne kuće Preen by Thornton Bregazzi. U opisu haljine na online shopu MyTheresa stoji da se radi o kreaciji koja će omogućiti nezaboravan ulazak na party ili event.

Preen by Thornton Bregazzi (MYTheresa)

Upečatljiva haljina je optočena zlatnim šljokicama i "začinjena" cvjetnom čipkom, a Barbara ju je nosila u kombinaciji s jednostavnim sandalama, kakve će biti vrlo tražene ovog ljeta.

HRT

Kreacija koju se ne može ne primijetiti, Barbari je pristajala kao salivena, a s obzirom na to da se radi o šljokicama, pritom još i zlatnim, koje lako mogu biti potpuni promašaj, ovo je bio riskantan modni potez koji je voditeljica odradila bez pogreške i nosila je s mnogo samopouzdanja.

Barbara je prije nekoliko dana proslavila svoj 49. rođendan i ovogodišnjem popisu želja poželjela više uspjeha od onog prije 13 godina kada si je na putovanju u Rim, kod Fontane di Trevi zaželjela rođendansku želju, koja joj se nije ispunila.

Linker
17. travanj 2024 19:16