Profimedia, Mega Agency
Trendi i na plaži

Badić sa suknjicom koji nosi Bella Thorne jedan od najzabavnijih koje smo vidjeli ovog ljeta

Diorov kupaći kostim u kompletu s pareo-suknjicom glavni je adut za primijećen izgled na plaži pjevačice, glumice i autorice Belle Thorne u Miamiju, gradu na Floridi u čijem je predgrađu odrasla i gdje se rado vraća svakog ljeta.

Bella Thorne (21) uživa u rodnoj Floridi, a u Miamiju je na plaži bila zapažena ne samo zbog vitkog, zategnutog tijela, već je na sebi imala i zanimljiv kupaći kostim s potpisom kuće Dior, koji dolazi u kompletu sa suknjicom i istoj bijeloj boji i s ružičastim uzorkom. Klasični, blago podloženi gornji dio i visoko izrezane gaćice laskali su njezinoj figuri dok se kupala, sa svojim psićem zabavljala na plaži te na ležaljci čitala knjigu. Po vrućem pijesku hodala je u "starkama" u "baby pink" nijansi i s printom megapopularne bijele mačkice s crvenom mašnicom - Hello Kitty.

Bella je ovog ljeta uhvatila podosta vremena za plivanje: s dečkom, 26-godišnjim talijanskim pjevačem Benjaminom Mascolom u srpnju je bila na pitoresknom otočiću Siciliji, te su viđeni i u Riminiju, no obveze su je svako malo vukle u SAD.

Miami, FL  - Bella Thorne suffers a few scratches while trying to take her dog out of the water in Miami.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 463013181, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Actress Bella Thorne wears a pink and white bikini as she hits the beach with her own book and her dog  in Miami. The singer and author was seen enjoying a got dog before hitting the waves with her real dog, who ended up getting scared and scratching her stomach.
07 Aug 2019, Image: 463032721, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Actress Bella Thorne wears a pink and white bikini as she hits the beach with her own book and her dog  in Miami. The singer and author was seen enjoying a got dog before hitting the waves with her real dog, who ended up getting scared and scratching her stomach.
07 Aug 2019, Image: 463032627, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Na odmor na Floridu Thorne se, naime, zaputila nakon što je intenzivno promovirala svoju novu knjigu "The Life of Wannabe Mogul: Mental Dissaray", u kojoj je iskreno progovarala o svom životu koji - nije bio bajka. Otkrila je da nikada nije naučila čitati kao normalna djleca jer je patila od disleksije, zbog čega su je vršnjaci zadirkivali. Spasilo ju je čitanje scenarija.

Još prije godinu dana otkrila je da je bila seksualno i fizički zlostavljana "od kad zna za sebe, pa sve do svoje 14. godine živote". Otac joj je poginuo u prometnoj nesreći kad je imala svega devet godina, a njezina majka Tamara, koja je odgajala četvero djece, za medije je rekla da nije imala pojma da se zlostavljanje događalo pod njihovim obiteljskim krovom.

Linker
25. travanj 2024 08:11