Bussiness casual

Antonija Mišura Sandrić spojila tri bezvremenska modna komada za druženje s premijerom Plenkovićem

Slavna košarkašica u svom se gradu podružila s premijerom i stranačkim istomišljenicima prije drugog kruga lokalnih izbora.

U Šibeniku je pred drugi krug lokalnih izbora bio pravi šušur, grad je posjetio premijer Andrej Plenković, a jedno od prepoznatljivih lica koja se našla u njegovom društvu definitivno je uspješna košarkašica Antonija Mišura Sandrić koja je došla dati podršku sadašnjoj gradskoj i županijskoj vlasti.

Modno nepogrešiva kao i u većini svojih javnih pojavljivanja Antonija je pokazala kako se odjenuti i poslovno i ležerno u isto vrijeme. Za ovu kombinaciju spojila je tri bezvremenska klasika. Svijetle traperice, bijelu košulju i sako s pepita uzorkom.

image
Andrej Plenković i Antonija Mišura Sandrić
NIKOLINA VUKOVIC STIPANICEV/CROPIX

Antonija zna da za ležerni popodnevni đir po gradu bolje izgleda da se košulju ostavi izvan hlača. Posebnu igru ostavila je na rukavima - one od košulje ostavila je ispruženima, a rukave sakoa je zavrnula.

Čitajte i: Neodoljiva mamina damica: Antonija Mišura Sandrić i njezina Tara pravi su modni tandem

Crveni detalji

Poseban ženstveni dodir kombinaciji su dale crne sandale na visoku petu s otvorenim prstima, čije su se jednostavne rake savršeno uklopile s nešto kraćim trapericama. Ovaj komad obuće savršeno je spojila s crvenom torbicom marke Valentino, koju je nepogrešivo spojila s crvenom šminkom - ružom za usne i lakom za nokte. Antonija je pokazala kako zablistati i u ležernijoj kombinaciji.

image
Andrej Plenković i Antonija Mišura Sandrić
NIKOLINA VUKOVIC STIPANICEV/CROPIX

Sportašica i premijer podružili su se u društvu sugrađana koji su dali podršku kandidatima HDZ-a Željku Buriću te Goranu Pauku. Naša uspješna košarkašica, proglašena i za najljepšu sportašicu proteklu godinu uživa u rodnom gradu i tako je do maksimuma iskoristila porodiljni dopust, nakon što je rodila svoju kćerkicu Taru.

Linker
02. travanj 2024 02:41