svi redom odlični

Anne Hathaway u jednom danu promijenila tri stajlinga, koji vam se najviše sviđa?

Zvijezda filma ‘Armageddon Time‘ u posljednje vrijeme rijetko griješi u stajlinzima, a njezini najnoviji modni spojevi idealni su za varljivo jesensko vrijeme.

Američka glumica Anne Hathaway trenutno promovira svoj novi film Armageddon Time, a vrijeme u New Yorku ide joj na ruku. Iako je ljeto odavno prošlo, još nije toliko hladno da bi Njujorčani trebali nositi tople kapute već si mogu dopustiti i kratke dužine te slojevito odijevanje.

image

Sunčani look za New York.

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Uz pomoć stilistice Erin Walsh, Anne rijetko griješi u modnom izričaju, a za posjet televizijskom studiju odjenula je sunčano žutu haljinu s otkrivenim ramenima. Riječ je o kreaciji Davida Kome, koji u svoje obožavatelje ubraja mnoge slavne osobe - od Beyonce do JLo i Rite Ore.

Ukrasna vrpca i dugačak prorez čine ovu haljinu još zanimljivijom, a glumica ju je spojila s parom svjetlucavih cipela, okruglim naušnicama i prstenjem.

image

Traper odijelo bilo je pun pogodak!

KRISTIN CALLAHAN/EVERETT/PROFIMEDIA

Ranije toga dana viđena je u nešto ležernijem, ali nimalo manje elegantnom izdanju. Traper odijelo bilo je pun pogodak za dnevne aktivnosti, a glumici posebno dobro stoje široke hlače s visokim strukom. Šareni crop top dao je funky štih cijelom outfitu, a kožnata torba s lancem zaokružila je look.

image

Anne Hathaway

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Ne možemo ne spomenuti i treći stajling toga danas kojim je Hathaway pokazala kako nositi predimenzionirani sako s pojačanjem na ramenima. Ovaj komad dosta je riskantan za kombiniranje, no glumica ga je uspješno kombinirala i izbalansirala njegov robustan izgled ostalim komadima.

Ispod sakoa u stilu osamdesetih odjenula je mini bijelu haljinu. Umjesto da naginje senzibilitetu osamdesetih, modni dodaci koje je odabrala oslikavali su groovy look šezdesetih, kao što su velike okrugle sunčane naočale i visoke crne čizme.

Linker
16. travanj 2024 04:48