Za šetnju po špici

Anica Kovač stigla u Zagreb! Pobjednički look krije mnoge sezonske hitove, sve ih možemo lako uklopiti u naš stil

Iako je većinom ležerno odjevena, bivša missica vrlo je dobro informirana o novim trendovima pa ne propušta isfurati hit komade koje uspješno kombinira s onima koje već ima u ormaru.

Jedan od najvećih modnih trendova proljetne sezone su kratke jaknice - bilo kožne, pufaste, traper ili 'šuškave' za kišu. To jako dobro zna i bivša Miss Hrvatske Anica Kovač koju su naši fotografi uhvatili u šetnji zagrebačkom špicom.

Čitajte i: Modno iznenađenje: Za neočekivanim parom obuće Anice Kovač okrenule se sve glave na Cvjetnom trgu

image
Jednostavna kombinacija ne mora biti dosadna uz neki upečatljivi komad i dobar nakit.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Na Cvjetnom trgu pojavila se u jednostavnoj,a li trendi kombinaciji u čijem fokusu je bila upravo takva jakna. Model s velikim džepovima military zelene boje Anica je uklopila s ostatkom outfita u monokromatskom štihu.

Klasičnim crnim trapericama istaknula je svoje vitke i duge noge, crnim šalom zaštitila je vrat od naleta vjetra, a stopala je 'osigurala' crnim kožnatim gležnjačama.

Čitajte i: Poznata dermatologinja iznenadila neobičnim spojem: Tko bi rekao da se hit komad sezone može nositi na ovaj način?

No, kako bi podigla cijeli look, nabacila je malo nakita - zlatne naušnice u obliku karika i štepana torbica u stilu Chanela. Nakon poziranja, vesela Anica pozdravila je naše fotografe pozdravom mira s podignuta dva prsta, što je bilo posebno simpatično.

image
Anica Kovač u dobrom raspoloženju.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Kratke jaknice idealne su za ovo prijelazno razdoblje te će jednako dobro izgledati i na traperice i na primjerice plisirane suknje. Takav look je prije nekoliko tjedana isfurala naša poznata dermatologinja Ivana Nola.

Ako vam se sviđa Aničin stil, evo nekoliko prijedloga komada koje možete uklopiti u vaš modni izričaj.

image
Jakna s kapuljačom, Zara, 199,90 kuna.
ZARA
image
Naušnice s karikama, By Nouck, 157,50 kuna.
BY NOUCK
image
Crne skinny traperice, H&M, 374,92 kune.
H&M
Linker
27. ožujak 2024 18:08