Davor Matota/CROPIX
Isijava zadovoljstvo

Ana Sasso i dalje osvaja: Špicom prošetala u kulerskim komadima u pratnji posebnog muškarca

Slavna 'Pipi djevojka' kao da ne stari; besprijekorna linija zapisana joj je u genima te ju ponosno ističe na svakom koraku - kako na svom Instagramu, tako i u centru Zagreba.

Iako ima 57 godina, Ana Sasso kao da se uopće nije promijenila od legendarne reklame za Pipi u kojoj se vozi na motoru i iskače iz vode u mokroj majci. Bivša misica i manekenka još uvijek osvaja svojoj pojavom, pogotovo na zagrebačkoj špici, kojom zna prošetati u trendi odjevnim kombinacijama.

Spica / Zagreb 19.09.2020. / foto: Davor Matota / Ana Sasso i Hrvoje Tomasovic
Davor Matota/CROPIX
Ana je spremno pozirala fotografija, dok se njezin partner 'skrivao' iza nje.

Ana je svoju i dalje zavidnu liniju istaknula uskim trapericama s poderotinama te majicom s natpisom "good vibes" koja joj je dala mladenački štih. No, detalji su oni koji čine razliku pa je casual look podigla crvenim gležnjačama u špic i crvenom kožnom jaknom u istoj nijansi, čime je pokazala da joj kožni komadi odlično stoje.

U cjelokupni stajling uklopila se i kožna narančasta torba, jednostavan sat i crvenkaste predimenzionirane sunčane naočale kojim je skrivala pogled.

A iza nje se "skrivao" poseban muškarac koji joj je osvojio srce još prije 15 godina. Riječ je o splitskom kirurgu Hrvoju Tomasoviću s kojim je nekoliko puta prekidala, no nove fotografije svjedoče da je par i dalje u sretnoj ljubavnoj vezi.

Spica / Zagreb 19.09.2020. / foto: Davor Matota / Ana Sasso i Hrvoje Tomasovic
Davor Matota/CROPIX
Ana Sasso i Hrvoje Tomasović u vezi su već 18 godina.

Hrvoje je do prije tri godine radio u KBC-u Split na Firulama, no 2017. se preselio u Zagreb i počeo raditi u KBC-u sestara Milosrdnica. Koliko je njihova ljubav velika govori i činjenica da se Ana zbog njega preselila u Samobor, kako bi mu bila bliže. Upoznali su se 2005. kada mu je Ana došla na pregled i tada ju je počeo osvajati. "Pala" je, kako je jednom prilikom rekla, na njegovu jednostavnost, iskrenost i spontanost.

Čitajte i:

Modni dvoboj parova na špici: Dok su se dame potrudile zablistati, gospoda su išla linijom 'manjeg otpora'

Poznata influencerica više ne skriva odabranika: Prošetali zajedno, no još uvijek krije njegovo ime

Prijateljice na špici: Ležerne kombinacije za kraj ljeta začinile su neizostavnim hit komadima

Šarmantna glumica unijela veselje na špicu: Njezin svježi spoj 'prošao' bi i kod najstrožih kritičara

Ne skida osmijeh s lica: Andreja Ćupor nakon razvoda i otkaza izgleda bolje no ikad

Linker
23. ožujak 2024 02:44