Ana Gruica Uglešić
 Maja Jurovic
noge u prvom planu

Ana Gruica na premijeru stigla u 'goloj' haljini, ali torbica je ukrala sve poglede

Naše poznate dame mogu parirati holivudskim glumicama koje na crvenom tepihu poziraju u svečanim kreacijama. Za prozirnu haljinu odlučila se i splitska glumica i u njoj pokazala rezultate napornih treninga.

U Satiričkom kazalištu Kerempuh premijerno je prikazana predstava Cabaret 'Preko veze' redatelja Ivana Lea Leme, a u njoj je uživala i Ana Gruica Uglešić (36) koja je na predstavu stigla u izazovnom izdanju.

Glumica i fitness trenerica pozirala je u kreaciji hrvatskog brenda BuBa Bu design u kojoj je pokazala dobru figuru. Ana se povela za svjetskim trendovima i odabrala poluprozirnu haljinu u kojoj su u prvom planu bile njezine noge. Kate Hudson, Catherine Zeta Jones, Elsa Hosk i Bella Hadid samo su neke od poznatih dama koje smo imali priliku vidjeti u takozvanim 'golim haljinama'. Neke su znale otkriti previše, ali haljina koju je nosila Ana ipak je decentno sakrila gornji dio koji je bogato ukrašen volanima dok je materijal od kojeg je rađena haljina ukrašen perlicama. Pažnju je privukla i zanimljiva torbica s likom dizajnera Karla Lagerfelda. Torbicu na preklop potpisuje legendarni dizajner čiji lik i krasi torbicu.

Splićanka je početkom veljače napunila 36 godina. Za rođendan ju je suprug Boran Uglešić (44) iznenadio tortom i velikim buketom ruža u krevetu. Par se vjenčao u kolovozu prošle godine na otoku Šolti, a svečanosti su prisustvovali samo članovi obitelji i bliski prijatelji. Haljinu koja joj je stajala kao salivena za nju je kreirao splitski dizajnerski dvojac Arileo. Glumica iza sebe ima dva braka, a majka je i sina Ivana Marata (3) kojeg je dobila u braku s piscem Hrvojem Šalkovićem (45).

premijera Cabaret Preko veze / Kerempuh / Zagreb 17.02.2019. / foto: Maja Jurovic / Ana Gruica Uglesic
Maja Jurovic
Ana Gruica Uglešić

Farfetch
Karl Lagerfeld torba, 185 €

Linker
25. travanj 2024 08:44