Profimedia, Abaca
Stigao je i u Hrvatsku

Ako su trendseterice u pravu, ovaj komad iz Manga mogao bi postati veliki proljetni hit

Tamnoplavi modni junak izgleda odlično uz štikle, ali još bolje uz retro tenisice i pamučnu bijelu majicu...

Žene ih obožavaju, muškarci baš i ne, ali baš svaki put privlače ljubomorne poglede!

Kombinezoni u raznim varijantama provlače se iz sezone u sezonu pa ih možemo kupiti u svečanim i sportskim, zimskim i ljetnim modelima, a uz mudro odabrane modne dodatke isti kombinezon bez problema možemo nositi iz sezone u sezonu.

U novoj kolekciji španjolskog high street brenda Mango našao se jedan atraktivan komad koji je mnogim ženama odmah zapeo za oko, a modni znalci šuškaju kako bi mogao postati pravi proljetno/ljetni hit, piše Who What Wear.

Trendi djevojke s Instagrama nose ga uz retro tenisice poput modela Convers All Star ili Adidas Campus, a ležeran dojam koji ostavlja tjera nas da počnemo razmišljati o beskrajnim, toplim danima u kojima je uz zavodljiv izgled najvažnija udobnost za beskrajna lutanja gradom.

Traper kombinezon s kratkim rukavima, od tamnoplavog trapera, pristaje svim tipovima tijela jer ima lagano proširene nogavice, široke kratke rukave i remen koji ističe struk pa ga sebi mogu prilagoditi i mršavice, i žene s oblinama.

Mango

Kombinezon od trapera s remenom može se kupiti i u Mangu u Hrvatskoj, po cijeni od 549.90 kuna, a za detalje o proizvodu skoknite do online dućana ovog poznatog brenda.

Mango

Linker
14. travanj 2024 09:00