Top Shop
Tople i šik

10 bundica od umjetnog krzna koje jedva čekamo nositi

Polako nam se približavaju hladniji dani što znači da će glavni adut svakog outfita biti topli kaput. Bundice od umjetnog krzna idealan su odabir, bilo da se odlučite za one u neutralnim nijansama ili one s uzorkom.

Luksuzne, a ekološki prihvatljive - to je najbolji opis bundi od umjetnog krzna koje se ove jeseni mogu pronaći u ponudi dućana. A osim što će vam biti toplo, u krznenom komadu privlačit ćete pozornost. Nije nimalo lak zadatak preživjeti zimu, a pritom izgledati glamurozno zato u pomoć priskaču šik krzneni komadi. Osim dugačkih damskih modela, nose se i kratke bundice, a hit sezone definitivno su one vintage kroja. Krase ih bogate kragne i dublji izrez, a dužine su do malo ispod stražnjice. Uz takve, u ponudi high street dućana mogu se pronaći i one s "Petar Pan" kragnicom ili one bez kragne, a izbora je više nego ikad kad su boje u pitanju. Svjetske trendseterice uz bunde od crnog i smeđeg eko krzna, furaju i one u pastelnim ili jarkim bojama.

PARIS, FRANCE - MARCH 07:  A model walks the runway during the Miu Miu show as part of the Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2017/2018 on March 7, 2017 in Paris, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images
Kolekcija Miu Miu za jesen/zimu 2017/2018

Na pistama modnih kuća Miu Miu, Prada i Fendi, dizajneri su se, pak, poigrali s umjetnim krznom u dvije boje, dok je švedski high street brend H&M u suradnji s britanskom kućom Erdem predstavio krzneni kaput s leopard uzorkom. Iako su se ponovno počele nositi 2015. godine, još će i ove jeseni i zime vladati na ulicama. U nastavku pogledajte 10 hit modela u kojima ćete izgledati šik čak i kad živa u termometru pokazuje jednoznamenkaste iznose.

topshop.com
Top Shop (120 funti)

zara.com
Zara (399,90 kn)

zara.com
Zara (599,90 kn)

mango.com
Mango (899,90 kn)

topshop.com
Top Shop (895 funti)

hm.com
H&M (89,99 eur)

stradivarius.com
Stradivarius (299,90 kn)

mango.com
Mango (899,90 kn)

otherstories.com
&Other Stories (245 dolara)

mango.com
Mango (549,90 kn)

Linker
15. travanj 2024 18:53