Instagram
CVIJEĆE NE IZLAZI IZ MODE

Eva Longoria i Marijana Batinić isti trend nose potpuno drugačije

Žene vole cvijeće, a posljednjih ga sezona vole i modni kreatori. 'Procvjetale' su haljine, topovi, jakne i košulje, a mini cvjetni uzorak posebno je šarmantan na crnoj podlozi. Tom ženstvenom trendu priklonile su se i domaće i strane ljepotice.

Iako glumica Eva Longoria ne preza od pojavljivanja u ležernim izdanjima u javnosti, često nas zadivi u predivnim kreacijama, bilo da govorimo o večernjim haljinama s potpisom najvećih svjetskih dizajnerskih imena, ili pak o modnim komadima high street brendova koji krase i ormare žena diljem svijeta.

Ovih se dana na svom Instagram profilu pohvalila kombinacijom za večernji izlazak kojom je oduševila svoje fanove, osobito ženske. Lijepa glumica odjenula je Zarin ljetni komplet koji čine crne lepršave suknja-hlače s uzorkom i pripadajući blejzer dugih rukava s printom i širokim pojasom.

Friday night and ready to roll! #FinallyFriday

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Cijena hlača na sezonskom je sniženju s 300 kuna pala na 150, dok cijena gornjeg dijela kompleta trenutno iznosi 250 kuna, nakon što je snižena s prvotne cijene od 550 kuna.

Zara
Jakna s printom i pojasom, 249,90 Kn; suknja-hlače s uzorkom, 149,90 Kn

U Evinom stajlingu primjetna su dva vodeća trenda – chic komadi koji izgledom i materijalom podsjećaju na kućnu odjeću i svilene pidžame, ali i nezaobilazni cvjetni print, koji, iako u minimalnoj mjeri, daje dodatni pečat uz upečatljivi print s pticama.

Mini cvijeću i crnoj odjeći ovog ljeta nije odoljela ni jedna domaća modno osviještena dama.

Marijana Batinić također se pohvalila dobrim ljetnim stajlingom i izazvala mnoštvo pozitivnih komentara na svom Instagramu.

I, iako ljeti volimo bijelu boju, moramo priznati da na preplanulim tijelima jednako dobro stoje i crne kombinacija, a splitska voditeljica je to i dokazala odjenuvši kratke crne traper hlačice visokog struka i crni topic s prišivenim cvijećem koje vrlo nalikuje onome što ga je prije nekoliko dana “prošetala” i slavna holivudska glumica.

Ako još niste obavili kupovinu ljetne garderobe, znajte da u domaćim trgovinama možete pronaći komade koji ovom trendu kojeg obožavaju domaće i strane poznate dame. Jer, tko može odoljeti šarmu sitnog šarenog cvijeća na crnim košuljama, haljinama, topovima, pa i torbicama?

Pull&Bear haljina s naramenicama, 119,90 Kn

Mango torbica s izvezenim cvijećem, 349,00 Kn

H&M suknja s cvjetnim uzorkom, 49,99 €

Linker
20. travanj 2024 07:27