WOW!

Andrea Andrassy ima novi jednodijelni badić – spremna za Baywatch!

Seks bomba Pamela Anderson nosila ga je i proslavila u seriji Baywatch (Spasilačka služba) u devedesetima. Od tada, već više od dva i pol desetljeća, visoko rezani i duboko dekoltirani crveni jednodijelni kupaći kostim ne prestaje golicati maštu modnih dizajnera i privlačiti žene diljem svijeta. Ove je sezone opet totalno u trendu, a napokon je u njega uskočila i Andrea Andrassy.

'Čisti Baywatch', govori već prvi pogled na jednodijelni kupaći kostim koji je na jednoj od rajskih plaža na Havajima, Lanikai Beach, isfurala blogerica, kolumnistica i voditeljica Andrea Andrassy.

Poznata Zagrepčanka i prošle je ljetne sezone isfurala inačicu ovog badića - isti kakav je Beyonce nosila u spotu 'Feeling myself' s Nicki Minaj, a kupila ga je bila online. Ove godine ima novi, a na njemu piše: 'Volim partijati'.

Pokraj fotografije na kojoj u ovom badiću Andrea trči po pješčanoj plaži, nižu se komentari njezinih vjernih pratitelja, a pitanje 'Jel' to Pamela?' dovoljno govori koliko joj dobro pristaje ovaj kupaći rekvizit.

Baywatch.

A post shared by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on

Linker
18. travanj 2024 12:59