PRINOVE U OBITELJIMA POZNATIH

Zvijezde u sretnom iščekivanju: Mario Petreković po drugi će puta postati tata, a u veljači beba stiže i poznatom glumačkom paru!

Aleksandra Kramberger sinoć je pokazala trudnički trbuščić na komemoraciji Akiju Rahimovskom, a bebu u veljači očekuju i Anastazija Balaž i Alen Liverić.

Obitelj komičara i voditelja Maria Petrekovića i njegove dugogodišnje djevojke i stomatologinje Aleksandre Kramberger uskoro će se proširiti za jednog člana!

Na sinoćnjoj komemoraciji preminulom pjevaču grupe Parni Valjak, Akiju Rahimovskom u Maloj dvorani Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski, među ostalima pojavili su se i Mario njegova dugogodišnja djevojka Aleksandra u uskoj crnoj haljini koja je otkrila njezin trudnički trbuščić.

image

U kolovozu 2020. par je dobio kćerkicu Marlu.

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Detalje trudnoće par koji je ljubavnu vezu započeo 2018. za sada, ipak, želi zadržati za sebe.

Čitajte i: Ništa od vjenčanja! Mario Petreković odgodio svadbu: ‘Trebao sam se oženiti, ali...‘

"Hvala Vam na čestitkama. Za sada bih ostao još suzdržan oko bilo kakovih informacija u vezi trudnoće i rođenja djeteta", rekao nam je Petreković koji na svojim društvenim mrežama redovito dijeli anegdote s malenom Marlom, kćerkicom koja se rodila u kolovozu 2020.

image

Alen Liverić i Anastazija Balaž Liverić u veljači će dobiti sina.

VEDRAN PETEH/CROPIX

Hoće li Marla dobiti sestru ili brata, tek ćemo saznati, a u sretnom iščekivanju trenutno je i glumački par Anastazija Balaž i Alen Liverić kojima u veljači stiže drugi sin.

Linker
20. travanj 2024 12:57