Tom Dubravec / CROPIX
liječi rane

Zvijezde serije 'CSI: Miami' nakon razvoda i smrti bivšeg muža: 'Dubrovnik mi pruža utjehu'

Zvijezda televizijske serije 'CSI: Miami', Eva Larue, već je treći put u Hrvatskoj, gdje se oporavlja od životnih udaraca - smrti oca i bivšeg muža te prekida ljubavne veze.

Američka glumica Eva LaRue (53) nije se šalila kad je za svog prvog ljetovanja u Hrvatskoj prije tri godine rekla da se zaljubila u našu obalu. Zvijezda TV serije "CSI: Miami" posjetila ju je i prije dvije godine, a ove od početka rujna krstari Dalmacijom.

Opravak od životnih udaraca

No, za razliku od prijašnjih dolazaka kada je kod nas boravila zbog posla, ovog je puta stigla u tajnosti ­ za što je imala dobar razlog. Poznata televizijska forenzičarka u Hr­vatskoj se, naime, oporavlja od životnih udaraca koje je doživjela u proteklih godinu dana. U kratkom vremenu ostala je bez dva najvažnija muškarca u svojem životu: prošlog ljeta od srčanog udara preminuo joj je otac Luis (83), a proljetos od moždanog udara njezin bivši suprug, glumac John Callahan (65), s kojim ima kćer Kayu (19). S pokojnim Callahanom, kojeg je upoznala na snimanju sapunice ‘Sva naša djeca’, u braku je provela jedanaest godina, a u odličnim su odnosima ostali i nakon razvoda 2003. Eva kaže da je očeva smrt slomila Kayu, zbog čega su joj protekli mjeseci bili osobito teški.

"Taj dan, kada je umro, Kaya i ja smo ga satima pokušavale dobiti na mobitel. Nažalost, on je već tada bio na izdisaju, a kako je živio sam, nitko mu nije mogao pomoći. Prvi su ga našli njegovi susjedi koje sam zamolila da na silu uđu u kuću", govori Eva, koja je poslije Callahanove smrti udomila njegova psa Calija.

U intervju koji je dala Gloriji 2017. glumica je ispričala da je jako vezana uz svog oca.

"Između moje tri sestre i brata ja imam najviše očevih portorikanskih gena. Tata je radio kao prodavač auta i sve do smrti bio je iznimno vitalan", otkriva glumica, koja u Hrvatskoj vida i ljubavne rane.

Nakon prekida - odmor u Hrvatskoj

Početkom ljeta raskinula je jednoipolgodišnju vezu s biznismenom iz Santa Barbare pa joj društvo na našoj obali pravi najbolja prijateljica Nicole Abraham. Uz posjet Hrvatskoj, u ovom je trenutku najviše raduje skorašnja premijera serije ‘Ljubav u doba korone’ na Netflixu u kojoj igra glavnu ulogu. Atraktivna glumica kaže da joj je odmor u Dalmaciji bio najbolja odluka, unatoč Covidu.

Dubrovnik, 190920.
Eva La Rue, glumica iz americke serije CSI Miami, provodi odmor u Dubrovniku.
Na fotografiji: Eva La Rue pozira na plazi Banje
Foto: Tom Dubravec/ CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX
Evi ovo nije prvi posjet Hrvatskoj. Prije Dubrovnika, posjetila je i nekoliko otoka.

Prije Dubrovnika, gdje nam je ekskluzivno pozirala na gradskoj plaži Banje, posjetila je Split, Trogir, Brač, Hvar, Vis i Korčulu.

"Ovdje je prekrasno, žao mi je samo što nisam imala vremena skoknuti do Istre, posjetiti mjesta u kojima sam 2018. boravila zbog posla. No, uživala sam u svakom trenutku. Na Hvaru sam za uspomenu kupila narukvicu jednog hrvatskog brenda, a na Korčuli me razveselio susret sa starim prijateljem, chefom Markom Gajskim. Jedini je problem što sam od dolaska dobila kilogram ili dva jer ne mogu odoljeti hrvatskim delicijama. Ne znam što mi je draže, meso ili riba. A tek vina i maslinovo ulje... Jedva čekam da se opet vratim", rekla je Eva LaRue.

Čitajte i:

Povratak dive: Zrinka Cvitešić ponovno igra u predstavi 'Tko pjeva, zlo ne misli'

Tončica Čeljuska o stajlingu: 'Ako pokažemo dekolte ili noge, sve ostalo je u drugom planu'

Sandra Perković o velikim životnim promjenama: 'Nastavit ću karijeru i nakon što rodim'

Linker
05. travanj 2024 09:11