Jose/X17online.com
POTVRDA LJUBAVI

Zvijezde serijala 'Igra prijestolja' na poseban su način objavili svoje zaruke

I dok se posljednjih tjedana nagađalo o zarukama Kita Haringtona i Rose Leslie, sad je sasvim sigurno – zvijezde ‘Igre prijestolja’ i službeno su zaručene, a svoju su sretnu vijest objavili na posve neočekivan način.

Vijesti o zarukama poznatog para u javnost su izašle prije nekoliko dana, a sad je konačno stigla i službena potvrda. I to u pravom smislu riječi. Naime, u londonskom tiskanom izdanju novina The Times objavljena je službena najava u kojoj stoji:

- Gospodin K.C.Harington i gospođica R.E.Leslie stupaju u brak. Zaručili su se Kit, mlađi sin Davida i Deborah Harington te Rose, srednja kći Sebastiana i Candy Leslie.

Kit i Rose do sada su bili prilično tajnoviti u vezi svog ljubavnog odnosa. Fotografi su ih ‘ulovili’ u izmjenjivanju nježnosti još 2015. godine, a navodno su od tada i u vezi. Ipak, njihovo prvo službeno zajedničko pojavljivanje u javnosti odvilo se tek prošle godine.

Svi vjerni obožavatelji megapopularnog serija ‘Igra prijestolja’ svakako se prisjećaju romantične scene između Jona Snowa i Ygritte, likova koje je slavni par tumačio. Njihova ljubavna priča naprasno je prekinuta u trenutku kad je Ygritte smrtno ranjena pri kraju pete sezone serijala.

GAME OF THRONES (2011) - KIT HARINGTON - ROSE LESLIE., Image: 329781728, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use only, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Album
Profimedia, Album
Kit Harington i Rose Leslie kao Jon Snow i Ygritte u serijalu Igra prijestolja

File photo dated 03/04/16 of Game of Thrones stars Rose Leslie and Kit Harrington, who are engaged., Image: 350683475, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Rose Leslie i Kit Harrington

Ipak, na radost mnogih, čini se kako su stvari akteri itekako sretni te tek uplovljavaju u svoje najljepše ljubavno razdoblje.

Linker
15. travanj 2024 19:29