STIGLI SU OLIVER, DAN, PINA, LIV...

Zvijezde brinu o demografskom razvoju, na sceni pravi baby boom: Nekima prvo, nekima čak šesto dijete!

Naše poznate glazbenice, glumice, pjevačice i sportašice brinu za demografski razvoj pa je na domaćoj sceni 2021. godine bio pravi baby boom, a osim neprospavanih noći i novih briga oko majčinstva, godinu s kojom smo se pozdravili sasvim sigurno će pamtiti po najvažnijem događaju - rođenju djeteta!

Snovi su postali java za pjevačicu Mariju Husar Rimac (46) kada je u veljači rodila sina Niku. Sa suprugom, poduzetnikom Vjekoslavom Rimcem već se pomirila da će njihov Ivan ostati jedinac, no uspjela je zanijeti - bez pomoći medicine. "To je Božje čudo! Naš sin Ivan je dugo želio brata, rekla sam mu: 'I ja bih željela isto. Moli se Bogu, on uslišava dječje molitve', rekla je Marija.

image

Marija Husar za gloriju je pozirala u visokom stupnju tudnoće

FOTOGRAFIJE: MATEA SMOLčIć SENčAR

Glumica Leona Paraminski (42) zatrudnjela je zahvaljujući pomognutoj oplodnji i u rujnu donijela na svijet kćerkicu Liv. Kako sa suprugom Tinom Komljenovićem živi u Kaliforniji, tamo je i rodila - i to u istoj bolnici u Santa Barbari, gdje je svoju djevojčicu rodila i vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle.

image

Leona Paraminski uživala je u trudnoći

FOTOGRAFIJE: VEDRAN PETEH/CROPIX

Mali Oliver, sinčić voditeljice Korane Gvozdić (38) i komičara Ivana Šarić (36), došao je na svijet u travnju, mjesec i pol dana prerano. Zbog toga su mama i beba proveli u bolnici 38 dana, ispunjenih strahom i neizvjesnošću. Korana je rekla da je njihov palčić heroj kakvog nije mogla ni zamisliti, da je zbog pandemije od njega zapravo bila razdvojena, a kako su bile zabranjene i posjete, Ivan je sina prvi put vidio nakon dugih pet tjedana.

image

Korana Gvozdić i Ivan Šarić

FOTOGRAFIJE:

Nakon sina Vala i kćeri Hane, obitelj violončelista Luke Šulića (34) u ožujku se povećala za još jednog člana. Njegova supruga Tamara hrabro se odlučila na porođaj u vlastitom domu, a dječak je dobio "lavovsko" ime. - Rođeno je naše treće čudo, maleni Leo. Jako sam ponosan na moju prekrasnu, jaku i spartansku suprugu Tamaru. Neka kaos počne - pohvalio se Luka.

image

Tamara i Luka Šulić

FOTOGRAFIJE: SANDRA ŠIMUNOVIć/CROPIX

Čitajte i : Prvi Uskrs s prinovom! Marija Husar Rimac ekskluzivno otvorila vrata svog doma i predstavila sina Niku

U obitelj naše proslavljene skijašice Ane Jelušić Black (34), koja sa suprugom Travisom Blackom živi u Švicarskoj, početkom godine stigao je dječak Vito - samo tri tjedna nakon što su proslavili drugi rođendan kćerkice Nine. Vito je bio najljepše iznenađenje, s obzirom da mladi roditelji nisu željeli liječnike pitati za spol djeteta.

image

Ana Jelušić Black s kćerkicomNinom

FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM

Dubrovačka redateljica Antoneta Alamat Kusijanović (36) ovu će godinu pamtiti kao najljepšu - i privatno i poslovno. U srpnju je s filmom "Murina" na Filmskom festivalu u Cannesu osvojila nagradu Camera d'Or, koju je preuzela u visokoj trudnoći, a potom se vratila u Hrvatsku i rodila sina Petrusa. Dan nakon porođaja "Murina" je otvorila Filmski festival u Puli.

image


Antoneta Alamat Kusijanović

FOTOGRAFIJE: VEDRAN PETEH/CROPIX CROPIX

Glumica Lana Gojak Bajt (37) bila je jedna od najaktivnijih trudnica. Penjala se na Sljeme, vježbala jogu, trčala... Svoju je Pinu rodila prvog dana kolovoza, a iako porođaj nije bio baš kakav je zamišljala, sretna je što je sve išlo prirodnim putem.

image

Lana Gojak Bajt

FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM

Voditeljica Anja Alavanja (38) trećeg je sina dobila u drugom braku, s nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem. Kako je mali Dan stigao tri tjedna prije termina, kod kuće nije bilo sve spremno za njegov dolazak, pa je Vedran obavljao shopping dok je Anja bila još u rodilištu - i pritom je silno zabavljao svojim (ne)snalaženjem s opremom za bebe. - Još zabavniji je bio njegov izraz lica kad sam mu u bolnici prvi put dala bebu u ruke. No sutradan se već dobro snalazio – rekla je Anja.

image

Anja Alavanja sa suprugom i sinom

FOTOGRAFIJE: DARKO TOMAS/CROPIX

Višestruko nagrađivani glazbeni par iz grupe Pavel koji je ove godine trijumfirao na Porinu, Antonia Matković Šerić (32) i Aljoša Šerić (45), u studenom su po drugi put postali roditelji. Nakon petogodišnje kćeri Lune, dobili su još jednu djevojčicu i nazvali je Ava - po holivudskoj legendi Avi Gardner.

image

Aljoša Šerić i Antonia Matković Šeric te kći Luna

FOTOGRAFIJE: DAVOR MATOTA

Jelena Veljača prva je svijetu otkrila da je njezin brat postao otac. Scenograf Ivan Veljača (37) i njegova supruga, glumica Ana Vučak Veljača (35) dobili su djevojčicu - krajem veljače. Nadjenuli su joj neodoljivo ime Juli.

image

Ana Vučak Veljača i Ivan Veljača

FOTOGRAFIJE: DAVOR MATOTA

Krajem veljače stigao je maleni Lorenzo – sin nogometaša Marka Livaje (28) i fitness trenerice Iris Rajčić (41). Najviše mu se obradovala četverogodišnja sestrica Elizabeta, koja je s ocem došla u rodilište po njega i mamu, noseći golemi buket crvenih ruža.

image

Marko Livaja i Iris Rajčić

FOTOGRAFIJE: LIVIO ANDRIJIć

Hrvatski nogometni reprezentativac Duje Ćaleta Car (25) u kolovozu je napustio utakmicu svog kluba Olympique de Marseille s Nicom, jer je njegova supruga, pravnica Adriana Đurđević (30), bila pred porođajem. Sina Maura dočekali su zajedno u jednoj francuskoj poliklinici.

image

Duje Ćaleta Car sa suprugom Andrianom

FOTOGRAFIJE: STUDIODT.COM

Nekoliko mjeseci nakon svadbe, nogometni reprezentativac Andrej Kramarić (30) i njegova supruga Mia postali su roditelji dječaka Viktora. Rođen je u Zagrebu, a porođaju je prisustvovao ponosni tata koji je već sutradan otputovao u Njemačku, gdje je za Hoffenheim odigrao utakmicu protiv Borusije.

image

Mia i Andrej Kramarić

FOTOGRAFIJE: KRISTIANA LUCCA

Dinamov napadač Bruno Petković (27) prvi put je postao otac uoči Uskrsa, kad je njegova partnerica, voditeljica Iva Šarić (32), rodila sinčića Adriana. Bruno je bio na porođaju i odmah sina uzeo u naručje. Hrvatska nogometne reprezentacija je ove godine nekoliku puta slavila rođenja djece, ali zato nisu imali razloga za slavlje na Europskom prvenstvu.

image

Bruno Petković u naručju drži sina Adriana

FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM

Čitajte i : ‘Trudnoća nas je iznenadila‘: Stipi Pletikosi stiže i šesto dijete!

Ove je godine zasigurno najveselije bilo u domu bivšeg nogometaša Stipe Pletikose (42) čija je supruga Angela (39) rodila šesto dijete. Nakon Franka, Manuela, Eli, Ruže i Marije ljetos im je stigla djevojčica Klara kao najljepši poklon za njihovu 18. godišnjicu braka.

image

Stipe Pletikosa s obitelji

FOTOGRAFIJE: JAKOV PRKIć/CROPIX

Nekadašnji Vatreni, Goran Vlaović (49), postao je otac po četvrti put dok je njegovoj supruzi Ivani Mišuri (32) djevojčica Vana prvo dijete. Bivša Miss Universe rodila je u veljači, a sedam mjeseci kasnije - nakon tri godine veze - organizirali su raskošno vjenčanje za 180 uzvanika.

image

Ivana Mišura i Goran Vlaović

FOTOGRAFIJE: SPINAKERGRAPHICS

- Naša mala obitelj narasla je za još jednog člana. Sretan sam što s vama mogu podijeliti da je Baldov najbolji prijatelj stigao. I odjednom, u timu nas je četvero. Dječak je odlično, a moja Kristina je prava rock zvijezda - pohvalio se početkom rujna tenisač i olimpijac Marin Čilić (33) koji je sa suprugom Kristinom sinu dao ime Vito.

image

Marin Čilić i Kristina Milković

FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM

Tek što su se slegli dojmovi od sjajnih rezultata s Olimpijskih igara u Tokiju, veslač Damir Martin (33) imao je novi razlog za slavlje - postao je otac malenoj Mari koju je Damirova supruga Ivana rodila početkom listopada.

image

Damir i Ivana Martin

FOTOGRAFIJE: VEDRAN PETEH

Zbog epidemioloških mjera zakinut je bio i proslavljeni olimpijac Valent Sinković (33) kada je njegova supruga Antonela u ožujku rodila sina Karla. - Još ne vjerujem da sam postao tata! Ne mogu opisati taj osjećaj, izvan sebe sam od uzbuđenja. Jedva čekam trenutak kada će izaći iz bolnice, da ih zagrlim i da primim svog sina u naručje – rekao je veslač.

image

Antonela i Valent Sinković

FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM
Linker
23. travanj 2024 14:21