Stigla prinova

Zvijezda ‘Shamelessa‘ u tajnosti postala majka! Nakon pet godina braka dočekala kćerkicu

Američka glumica Emmy Rossum o majčinstvu je već govorila na svojim društvenim mrežama, a obožavateljima je priznala da ju je odgajala samo majka. Slavni par, koji je u braku od svibnja 2017., javnosti još nije otkrio ime njihova prvog djeteta.

Zvijezda serije Shameless Emmy Rossum (34) tajno je dočekala djevojčicu sa suprugom Samom Esmailom (43). Glumica je vijest s fotografijama iz trudnoće objavila putem Instagrama u utorak, 25. svibnja.

- Na sunčani ponedjeljak ujutro u 8:13, na svijet je došla naša kćer - napisala je Emmy na Instagramu ispod svoje fotografije na kojoj je pozirala dok je još uvijek bila trudna, a nakon toga je objavila i fotografiju koja je nastala dva tjedna prije rođenja kćerkice kojoj još uvijek nije otkrila ime.

Američka glumica i producent filma Mr. Robot zaručili su se u kolovozu 2015. nakon dvije godine veze, a vjenčali su se u svibnju dvije godine kasnije.

Rossum je dosad već pričala o majčinstvu na svom Facebook profilu gdje je priznala svojim obožavateljima da ju je odgajala samo majka.

- Dan očeva mi je i dalje težak. Nisam baš siguran kako slaviti. U tjednima koji su prethodili tome, osjećam da dolazi kao val koji se približava. Ponekad to pokušavam ignorirati, ponekad odvedem mamu na ručak i uzmem joj poklon kako bih joj pokazala koliko je cijenim - rekla je tada glumica i istaknula da joj je majka, sa svim svojim nesavršenostima, uvijek bila dovoljna.

O suprugu je, pak, više puta istaknula da su oboje izuzetno predani umjetnosti, ali i jedan drugom.

- Pišemo poruke više puta dnevno, cijeli dan, šaljemo male videozapise, pokušavamo podijeliti što više trenutaka kada nismo zajedno - rekla je Emmy.

image
Vijest o prinovi Emmy je objavila na svom Instagramu.
Profimedia

Zvijezda "Fantoma iz Opere" priznala je da nije uvijek bilo lako, pogotovo jer su oboje često na putovanjima i snimanjima diljem svijeta, ali da imaju veliku sreću što su se našli, a sada i svoju ljubav oplemenili prinovom.

Čitajte i: Tragični odlazak obožavanog glumca: Saznao da je teško bolestan nakon što je postao otac

Linker
25. travanj 2024 22:11