iskreno priznanje

Zvijezda serije Bridgerton o teškoj dijagnozi: ‘Ne mogu više živjeti kako sam živjela prije‘

Glumica je na društvenim mrežama podijelila s fanovima emotivan video u kojem objašnjava da je bila hospitalizirana zbog problema s mentalnim zdravljem.

Britanska glumica Ruby Barker, koja u hit seriji Bridgerton glumi Marinu Thompson, progovorila je o teškoj borbi s mentalnim zdravljem. Iako o toj temi najčešće nije lako govoriti, Barker je otkrila u emotivnom videu na Instagramu da trenutno prima terapiju nakon što je bila hospitalizirana.

"Bolje sam", govori Thompson dok počinje svoj video, dodajući da je u bolnici, ali da će uskoro biti otpuštena. "Samo želim biti iskrena sa svima, borila sam se. Malo ću se odmoriti od sebe i želim ohrabriti druge. Ako se borite, učinite sebi uslugu. Odmorite se, prestanite biti tako strogi prema sebi. Ljudi su mi uvijek govorili da ne budem tako stroga prema sebi, a nikad nisam znala što to znači", rekla je glumica.

Čitajte i: Supruga Brucea Willisa za njega i djecu se bori svaki dan: ‘ Brigu za obitelj plaćam mentalnim zdravljem‘

U videu je otkrila i da je bila frustrirana, ljuta i ispunjena neviđenim bijesom zbog međugeneracijske traume, ali je potražila pomoć pa se sada može suočiti sa svojom dijagnozom i otvoriti se o tome kroz što je sve bila prolazila.

"Da, imam dijagnozu, ali si opraštam i povlačim granicu. Ne mogu više živjeti na način na koji sam živjela prije. Moram se promijeniti. To je ono što pokušavam učiniti", rekla je Barker te zahvalila prijateljima, mentorima i obožavateljima na ljubavi i podršci, kao i Netflixu, Shondalandu i izvršnoj producentici "Bridgertona" Shondi Rhimes.

image

Ruby Barker u seriji Bridgerton.

NETFLIX/EVERETT/PROFIMEDIA

"Želim zahvaliti svima koji su mi pomogli da imam posao, radim, imam svrhu, razlog postojanja, da se osjećam kao da sam važna. Hvala! Dali ste mi priliku i time ste me spasili. Jedva čekam da ispunim sve svoje angažmane, da imam dobru karijeru i dobar život. Jer ne želim da moja dijagnoza bude samoispunjujuće proročanstvo", poručila je glumica.

Video je završila pjevajući nekoliko stihova iz pjesme "Waiting On a Better Day" australskog umjetnika Sextona.

Linker
25. travanj 2024 01:56