Meryem Uzerli
 Getty Images
'VOLIM VAS!'

Zvijezda omiljene turske serije uživa u Dubrovniku

Najpoznatija turska glumica njemačkih korijena Meryem Uzerli stigla je u Dubrovnik, a svojom ljetnom destinacijom pohvalila se na društvenim mrežama objavivši fotografiju iz hotela s prekrasnim pogledom na more.

Glumica Meryem Uzerli pohvalila kako ljetuje u Dubrovniku s prijateljicama. Otkrila je i jednu informaciju o sebi koju nitko nije znao: 'Jeste li znali? Moja prabaka je iz Hrvatske i zato volim Hrvatsku.', napisala je.

Do u know what ? My great grandmother is from Croatia #lovecroatia ️

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

34-godišnja zvijezda popularne turske serije ‘Sulejman veličanstveni' koju su s žarom gledali i Hrvati tijekom trudnoće preživljavala je pravu privatnu dramu zbog koje je bila i u teškoj depresiji, te se morala liječiti. Upravo je njezino teško zdravstveno stanje bilo razlog zbog kojeg je napustila snimanje serije 'Sulejman Veličanstveni'. Tada je iz Turske otišla u rodni Berlin na liječenje. Sve je krenulo nizbrdo kad joj je njezin tadašnji partner, 17 godina stariji biznismen Can Ates, trudnoj rekao da ne želi dijete s njom. Meryem je unatoč njegovim protivljenjima rodila kćer Laru koja je njezina mini me verzija.

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Dramatična vremena napokon su prošlost, a Meryem je zbog toga jača nego ikada i napokon uživa u životu punim plućima. Okružena najbližim prijateljicama posjetila je Dubrovnik za koji je vezana na najdublji mogući način - svojim korijenima.

@diyaronar @nazlicelik__

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Linker
17. travanj 2024 19:16