Veliko poštovanje

Zvijezda oduševila Ornelu Višticu: ‘Prišla mi je i ponudila sušene marelice... kao da smo se već negdje prije srele‘

Serija ‘Agatha Raisin‘, je adaptacija bestselera M. C. Beaton, a naša televizija prikazuje njenu treću sezonu, naša glumica podružila se s glavnom zvijezdom serijala.

Domaća glumica podijelila je jedno divno iskustvo koje je doživjela sa stranom kolegicom, kako je otkrila Ornela Vištica, imala je sreću ugodno se podružiti s Ashley Jensen, zvijezdom serije "Agatha Raisin" koja se ove prikazuje na HRT-u.

"Ovih dana, baš na HRT-u vidim jedno od najboljih televizijskih glumačkih lica Velike Britanije u jednoj seriji i drago mi je zbog toga, sretna sam što sam imala priliku provesti kratko ali predivno vrijeme s Ashley Jensen", napisala je uz zajedničku sliku na kojoj Ornela i Ashley poziraju.

"Imala sam veliko poštovanje prema njoj i razmišljala sam kako uopće da joj se obratim. Prišla mi je i ponudila sušene marelice, pričajući o novoj prehrani kao da smo se ona i ja već negdje prije srele", nastavila je Vištica.

Čitajte i: Kratki predah od ljetne turneje: Ornela Vištica zamijenila predsjednički kostimić veselom kombinacijom

Imala je mnoga pitanja

Serija "Agatha Raisin", je adaptacija bestselera M. C. Beaton, a naša televizija prikazuje njenu treću sezonu. S glavnom zvijezdom serije Ornela se družila u engleskom gradu Leedsu.

Pogledajte video

"Postavila mi je par pitanja o glumačkom životu u Hrvatskoj , kako i na koji način se radi, snima i postoje li kakvi problemi kod gostujućih snimanja i kako uopće mladi glumci egzistiraju? Oduševila me svojom susretljivošću, dijalogom i jednostavnošću", zaključila je domaća glumica koju je oduševila pristupačnost i jednostavnost jedne takve zvijezde.

Linker
18. travanj 2024 01:44