Geni kameni!

Zvijezda meksičkih telenovela ponovno u Hrvatskoj, i to u društvu najvažnijih muškaraca

Slavna ‘Otimačica‘ po tati Kazimiru je Dalmatinka te je već nekoliko puta posjetila svoje hrvatske rođake. Ovog puta stigla je u tajnosti, a pratili su je otac i sin.

Gabriela Spanic i njezino muško društvo u našoj su zemlji uživali krajem prošle godine, a posjetili su Zagreb te Šibenik gdje žive rođaci gospodina Kazimira Spanica. Zelenooka glumica, koje se najviše sjećamo po ulogama ljepotica u telenovelama Otimačica, Uljez, Za tvoju ljubav, Zemlja strasti, Zatočenica, Gospodarica tvoga srca i Emperatriz, detalje svog boravka ispričala je za Slobodnu Dalmaciju. Kako je naglasila, stigla je u strogoj tajnosti zbog čega tijekom odmora fotografije iz Hrvatske nije objavljivala na društvenim mrežama na kojima je prati preko 2 milijuna obožavatelja.

image

Gabriela je u Hrvatsku stigla s ocem i sinom

PRIVATNI ALBUM/SLOBODNA DALMACIJA

"Jako sam sretna što sam ispunila tati davnu želju da posjeti Hrvatsku, a sada ju je vidio i moj sin. Tata je bio jako uzbuđen zbog tog posjeta. Potekle su mu i suze radosnice! Susreli smo se s rođacima i bilo je to zaista jedno predivno iskustvo, koje nikad neću zaboraviti. Bilo je kratko, ali slatko! Jako volim Hrvatsku, zemlju svog tate, i nadam se da ću opet doći, možda već ovog ljeta", bila je puna dojmova Gabriela Spanic.

Glumica je otkrila da je Hrvatskom oduševljen i njezin sin Gabriel de Jesus čiji je otac venezuelski milijunaš Neil Javier Perez. Za Slobodnu je kazala i da su njezina dva muškarca osobito oduševili dalmatinski pršut i sirevi.

image

Gabrielin otac Kazimir

PRIVATNI ALBUM/SLOBODNA DALMACIJA

Prema Gabrielinim riječima u Hrvatskoj je boravila samo nekoliko dana, a razlog njezinog dolaska bio je polu poslovan. Naime, glumica i pjevačica lani se u susjednoj Mađarskoj natjecala u njihovom Plesu sa zvijezdama.

image

U ovom trenutku glumica u Meksiku snima novu telenovelu Corazon Guerrero

EL UNIVERSAL/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

U ovom trenutku glumica u Meksiku snima novu telenovelu Corazon Guerrero koja će sigurno imati puno obožavatelja među našom publikom. Gabriela, koju je proslavila uloga blizanki u sapunici Otimačica, prvi je put kod nas bila prije 22 godine u organizaciji magazina Gloria, a njezin dolazak te 2000. izazvao je golemo zanimanje. Lijepa glumica tada je i otkrila svoju vezu s Hrvatskom, o čemu je za medije pričala i prije tri godine.

image

Glumica je svojoj obitelji poklonila svoju knjigu 'Mi vida entre recetas'

PRIVATNI ALBUM/SLOBODNA DALMACIJA

Čitajte i: Gabriela Spanic - život poput intrigantne meksičke sapunice

"Povijest moje obitelji zaista je zanimljiva. Djed Antun podrijetlom je iz Zagreba, a baka Jelica s otoka Kaprija blizu Šibenika. Emigrirali su u Venezuelu 1947., nakon Drugog svjetskog rata, i dobili mog oca Kazimira. Nažalost, više nisu s nama, djed je umro dva dana prije mog i sestrina rođenja. Njegova ljubavna priča s bakom Elenom, kako smo je zvali, bila je snažna inspiracija za nas unuke. Baka nam je pričala o Hrvatskoj i njezine uspomene nikad neće nestati iz moga srca", priznala je Gabriela Spanic.

Linker
22. travanj 2024 19:59