Obitelj se širi!

Zvijezda ‘Intervjua s vampirom‘ i ‘Spidermana‘ čeka drugo dijete, trbuščić je sve veći!

Iako je glumica Kristen Dunst otkrila sretnu vijest s već povećim trbuhom, nije željela otkriti spol djeteta, no njezin dvogodišnji sin Ennis nesumnjivo nestrpljivo očekuje brata ili sestru.

Američka glumica Kirsten Dunst novu je godinu dočekala s predivnim vijestima - sa svojim zaručnikom Jessejem Plemonsom očekuje drugo dijete. Sretnu vijest ekskluzivno je otkrila u editorijalu za W Magazine u režiji Sofije Coppole. Kirsten, koja s Plemonsom već ima dvogodišnjeg sina Ennisa, nije još željela otkriti spol prinove.

Čitajte i: Kirsten Dunst ima najslađu podršku: Na crveni tepih povela je i svog 15-mjesečnog sina

Zajedno s glumicama Elle Fanning i Rashidom Jones, Dunst je pozirala pred objektivom fotografkinje Zoë Ghertner pokazavši svoj trudnički trbuščić u mnogim pozama. Pritom se uspjela i našaliti, rekavši da je za gotovo svako fotku morala leći na pod. "Nisam se mogla ustati. Osjećala sam se kao Urkel", rekla je glumica.

U rujnu su Dunst i Plemons za New York Times progovorili o svojoj vezi koja je započela 2016. godine kad su se upoznali na snimanju filma "Fargo". No, u vezu su ušli tek godinu i pol nakon prvog susreta.

image
Jesse Plemons i Kirsten Dunst.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Znao sam da će ona dugo biti u mom životu", rekao je tada Plemons. Povezali su se preko posla te su često znali raditi do kasno, vježbajući svoje uloge. "Još uvijek se smijemo činjenici da smo oboje bili dječji glumci i ipak smo se dobro snašli", rekla je svojedobno Dunst.

Zaručili su se u siječnju 2017., a godinu i pol dana kasnije, rodio se njihov sin Ennis kojeg je 2019. njegova mama povela na svečanost otkrivanja svoje zvijezde na Stazi slavnih u Hollywoodu.

Linker
19. travanj 2024 21:09