facebook
neke ljubavi pokucaju dva puta

Zuhra o sudbinskoj ljubavi: 'Naša romantična priča je čista pozitiva, uživamo u vezi četiri godine'

Komičar i glumac Zlatan Zuhrić Zuhra doista ima sreće u ljubavi. Naime, u život mu se vratila ljubav iz mladosti s kojom kaže da uživa u malim stvarima.

"To je dosta romantična priča, upoznali smo se u davno doba, još tamo u fazi kad je započinjao OTV. Ima tom i više od 25 godina... Ona je radila u butiku, a taj butik je bio blizu kafića gdje smo se mi svi okupljali. Znala je izaći iz tog butika da zapali cigaretu i onda sam se ja dosta dugo družio s njom dok to nije postala romantična veza i tada bili zajedno dvije godine ili tri. Obzirnom da samo bili mladi oboje, puklo je na nekim glupostima", priča Zuhra o ljubavi s partnericom Monikom Roglić.

Ovo je četvrta godina da smo zajedno.

facebook
Zajedno su na svakom većom okupljanju

"U međuvremenu se meni rodio i sin i doživio sam rastavu, bez ikakve drame. Nakon 11 godina smo se jednostavno odlučili razići. Onda samo se u jednom trenutku Monika i ja sreli negdje u gradu i pričali što se u međuvremenu dogodilo. I naravno da smo spontano prisjećali trenutaka kad smo mi hodali. Razlika je kad pričaš s istom osobom kad imaš dvadeset i četrdeset. Ipak si malo zreliji. Čitao sam jednom takav roman gdje su se u drugom svjetskom ratu, dogodila takva velika ljubav i onda nisu znali gdje je tko i našli su se tek nakon 40 godina. Nije baš takva romantika jer smo mi u Zagrebu, no ustanovili smo da ako nam je bilo lijepo tada, zašto nam ne bi bilo lijepo sad i onda smo se spojili. Tako da je ovo četvrta godina da smo skupa.", ispričao nam je poznati glumac i komičar Zlatan Zuhrić- Zuhra koji je dobio drugu šansu s ljubavi iz mladosti - Monikom Rogić.

Zagreb, 170314
Radnicka cesta Maximilian Bavarski restoran
Predstavljanje elektricnih vozila Electa,modela Nevo.
Na fotografiji: Zlatan Zuhric Zuhra.
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
Željko Puhovski / CROPIX
Palac gore za ljubav...

facebook
I Tin i Zuhra imaju sreće u ljubavi...

"Monika je navršila 50 godina tako da nije velika razlika u godinama među nama... To je pozitivna priča. Sad smo u polupenzionerskoj fazi i uživamo u malim stvarima.", kaže Zuhra kojeg je koronalockdown stajao živaca i posla jer je bio ponosan što se s predstavom "Ocat i sin" bližio stotoj predstavi.

facebook
Predstava je često rasprodana...

promo
Iz predstave je došla ideja o sitcomu...

Tijekom lockdowna nismo imali niti jednu predstavu, onda smo vidjeli da ćemo umrijeti od gladi pa samo počeli raditi online.

" Imali smo dogovorenu predstavu za petak 13. ožujka, a 12. ožujka smo shvatili da neće biti dozvoljena okupljanja. Ostali smo dužni publici i stvarno je divna jer su zadržali te ulaznice, a mi smo napravili predstavu u Sesvetama i poslije toga smo odigrali dvije predstave u centru za kulturu Trešnjevka, naravno morali smo odigrati dvije predstave da dobili istu brojku. I u Rijeci smo radili na otvorenom.", dodaje Zuhra koji snima novu seriju na RTL televiziji, a naglašava da bi se netko trebao početi brinuti za umjetnost od političara koji djeluju uglađeno.

facebook
Predstava je brzo postala brend...

"Spominjali su se poduzetnici, što je ok, ali nitko ne spominje umjetnike, slikare, kipare, koreografe, scenografe... Ti ljude ne rade ništa. Je, dobili smo potpora, ali to smo dobili tri mjeseca. Sad je opet problem jer lokalni ljudi zabranjuju javne nastupe, a potpore nema. Kerekeš teatar radi puno, ali i oni sad nailaze na velike probleme jer se lokalni načelnik određuje da se nešto neće održati i sad imamo još goru situaciju nego što je bilo prije", naglašava i apelira da bi bilo normalno da se političari pojave na nekim predstavama. "Čini se da ni oni to ne tretiraju kao nešto bitno. ", zaključuje.

Čitajte i:

Ekskluzivno doznajemo! Ivan i Josipa Perišić sklopili crkveni brak, u strogoj tajnosti vjenčali se na Šolti

Indira i Miro: ''Koja nam je ovo godišnjica? Peta, odgovara Indira. Ali to si mi rekla i prošle godine!

Za krizu ne znaju! Rakitić je Raquel osvajao dulje nego Ligu prvaka, no nije požalio

Linker
21. ožujak 2024 16:14