Pobjednica!

Zsa Zsa kao Meduza u emisiji oduševljavala i pobijedila: ‘Sori što te nisam odmah skužila‘

U finalu emisije Masked Singer pobjedu je odnijela mlada pjevačica Zsa Zsa koja se krila ispod maske Meduze, zanimljivo je da članovi tima i produkcije nisu znali tko je pjevački dragulj ispod raskošne maske.

U finalu intrigantnog glazbenog showa u kojem su se natjecale brojne zvijezde, ali pod maskom, pobijedila je Meduza. U velikoj završnici 'Masked Singera', nakon što su sve maske 'pale', jedna je samo odnijela pobjedu - ispod simpatične meduze krila se mlada pjevačica Jelena Žnidarić poznata kao Zsa Zsa.

Pjevačica je iznenadila mnoge - uključujući i detektive, ali i voditeljicu Antoniju Blaće. Zsa Zsu mnogi nisu prepoznali po glasu, jer je tijekom showa pjevala širok raspon pjesama i žanrova, a svojim glasovnim sposobnostima zadivila, ali i zbunila detektive, publiku i gledatelje.

image

Meduza je iz emisije u emisiju oduševljavala svojim glasom.

RTL

"Čestitam ti od srca, raspametilo nas je tvoje pjevanje, nije da nismo znali, ali kao da smo čuli više nego što inače pokazuješ! Želimo ti sve najljepše i da te gledamo na svjetskim scenama jer ovaj glas to zaslužuje", poručila je pobjednici Antonija Blaće voditeljica emisije obilježivši ovaj veliki trenutak zajedničkom fotografijom.

Pobjednica je kazala zašto joj je u jednu ruku bilo lakše pjevati pod maskom - i samim time zahtjevnije pjesme. "Bilo je lakše i opuštenije pjevati ispod maske, iako se ja volim ogoliti i k'o Zsa Zsa, ali Meduza mi je dala priliku da se igram s glasom, da rušim predrasude koje ljudi imaju prema meni, pa misle da samo zavijam i pjevam falsete ha-ha", otkrila je Zsa Zsa za RTL na kojem se emisija emitirala.

Oduševljena je i jedna od detektivki Ida Prester, dvije glazbenice pozirale su u studiju, a Ida je Zsa Zsi uputila čestitku i želje za budućnost.

"Toliko mi ie drago, sori što te nisam odmah skužila, od danas pratim pažljivije! Ime o kojem će se jos puuuno čuti..", kazala je Prester.

image

Veliko finale emisije Masked Singer.

RTL
Linker
20. travanj 2024 01:15