PRAVI INFLUENCER

Zoran Šprajc u svom stilu otkrio kako se priprema za emisiju! Izbacio kuk i nasmijao pratitelje: ‘Imam i ja što pokazati‘

Smisao za humor u emisiji i van nje, s dozom sarkazma, zaštitni je znak omiljenog RTL-ovog voditelja. Sada se našalio s brojnom Instagram zajednicom, a trend poziranja pred ogledalom zaokupio je i njegovu pažnju - pa ga je isprobao.

Jedan od naših najpopularnijih voditelja Zoran Šprajc na društvenim mrežama samo je nastavak onog humora kojeg svakodnevno pokazuje u emisiji. Sada je pratitelje nasmijao fotografijom na Instagramu gdje je pokazao na koji se način priprema za "RTL Direkt". Kao i uvijek, bacio je šalu na vlastiti račun, a "internet" je podivljao. U nešto manje od 24 sata, prikupio je više od 5000 "lajkova".

"Vidim dosta su popularne seksi fotografije iz garderobe pa reko imam i ja što pokazati", napisao je mnogima omiljeni voditelj. Izbacio je kuk, pogled usmjerio u nepoznato, a u ruci je držao sako. No, u moru pozitivnih komentara, jedna od pratiteljica ipak ga je malo "bocnula", no naravno, riječ je o šali.

"Loše si ovo odradio. Usne si trebao napučiti, a ne ih prekriti telefonom", napisala mu je u komentarima, a Zoran je na to brzo odgovorio.

"Učim, novi sam još u tome", napisao je. A bilo je i onih komentara poput "uvuci trbuh". Prije desetak dana na društvenim mrežama je objavio i fotografiju gdje je također pokazao na koji način dočekuje večernju emisiju. Našalio se na račun svog stajlinga, ne tako glamuroznog kakvog smo navikli gledati.

"Kako uskladiti košulju, kravatu i sportsku jaknu? Eto tako, nikako", napisao je Zoran, koji se nazvao i "modnim pavijanom".

image
Zoran Šprajc
MARKO TODOROV/CROPIX

"Mladić sa stilom", poručila mu je u komentarima voditeljica Marijana Batinić, kolegica s RTL-a koja se na male ekrane vraća uskoro nakon porodiljnog dopusta.

Čitajte i: Unatoč zdravstvenim tegobama, Zoran Šprajc odvažio se na hrabar pothvat!

Kada nije zaposlen, Šprajc ne skriva kako je njegova ljubav planinarenje. U rujnu se odvažio otići na Velebit, a o raznim sportskim aktivnostima često piše na društvenim mrežama.

"Nije riječ o čuvenoj sceni iz Orkanskih visova kako ste mogli pomisliti po naslovnoj fotografiji, nego o kliktaju sreće što sam konačno ostvario davnu želju da Premužićevom stazom prošetam visinama sjevernog Velebita. Premužićeva je apsolutno najimpresivnija planinska staza za nas amatere male snage i još manje kondicije, ali svih 17 kilometara prvog dijela staze proći u manje od pet sati, to je rezultat na kojem bi mi pozavidjeli i mlađi umirovljenici", napisao je Šprajc.

Fizička aktivnost mu je prijeko potrebna jer je u posljednjih osam godina dvaput doživio srčani udar zbog čega je kraj 2019. i nekoliko mjeseci u 2020. proveo na rehabilitaciji, a omiljenog voditelja zamijenila je kolegica, urednica i voditeljica Mojmira Pastorčić, koja trenutačno uz RTL Direkt vodi i RTL Direkt petkom.

Čitajte i: Od sada i petkom: Mojmira Pastorčić preponosna na kolegice s kojima priprema posebno izdanje 'Direkta'

Linker
20. travanj 2024 02:02