Getty Images
MLADI I BOGATI

Znate li tko je najbogatiji celebrity ispod tridesete?

Adele je udvostručila svoju zaradu i tako postala najbogatiji britanski celebrity ispod tridesete.

Nakon što je tri godine vrh držao boy bend One Direction, sada ih je prestigla s 92 milijuna funti na koliko se procjenjuje njezina zarada. Na drugome mjestu je Daniel Radcliffe, 27- godišnja zvijezda iz filmova o Harryju Potteru sa bankovnim računom "teškim" 74 milijuna funti, a na trećem mjestu se, prvi put na popisu, pojavio 25-godišnji glazbenik Ed Sheeran s 45 milijuna.

Getty Images
Daniel Radcliffe

Na ovom popisu magazina Heat se zarada benda One Direction dosad računala skupno i to je razlog zbog kojega su uvijek bili na prvome mjestu, a njihove individualne zarade ipak su nešto manje. Zayn Malik, bivši član benda, je na četvrtom mjestu s 38 milijuna funti.

Ovo je šesta godina kako magazin Heat objavljuje popis najbogatijih, a na njegovoj izradi sudjeluju brojni stručnjaci iz industrije zabave. Proučavaju se svi ugovori zvijezda, zarade koje su ostvarili njihovi filmovi, broj prodanih albuma, zarada od televizijskih nastupa i koncertnih turneja.

Ne čudi da je Adele na vrhu jer je ove godine objavila vrlo uspješan album, a trenutačno je na velikoj stadionskoj turneji.

Ove godine je novost internacionalni popis bogatih celebrityja ispod tridesete, a na njegovom je vrhu Taylor Swift sa 192 milijuna funti.

Getty Images
Taylor Swift

Linker
19. travanj 2024 10:29