Instagram
IZABEL KOVAČIĆ

Znali smo da je lijepa i uspješna, ali da je i nogometni majstor?

Supruga Matea Kovačića na medenom mjesecu pokazala je zavidno nogometno znanje, a ponosan suprug pohvalio se videom na Instagramu.

Supruga Matea Kovačića na medenom mjesecu pokazala je zavidno nogometno znanje, a ponosan suprug pohvalio se videom na Instagramu.

Izabel Andrijanić, odnedavno gospođa Kovačić, svakodnevno objavljuje fotografije na Instagramu, a njezin novopečeni 23-godišnji suprug Mateo ne zaostaje.

Objave lijepog para pršte ljubavlju, mladošću, srećom i uspjehom te izazivaju salve komentara obožavatelja i pratitelja. No, posljednji Mateov video oborio je sve rekorde.

Uživajući na medenom mjesecu, mladi bračni par na gliseru je zaigrao ni više ni manje nego – ‘glavomet’.

@izabelandrijanic

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

Snimka na kojoj prekrasna Izabel u crvenom kupaćem kostimu nalikuje zanosnim zvijezdama ‘Spasilačke službe’ oduševio je sve koji su ga pogledali, no ovoga puta manje se komentirala njezina ljepota – u prvi plan je došao nogometni talent supruge Realove zvijezde.

Mateo je vršnjakinju Izabel, svoju dugogodišnju ljubav, oženio prošlog vikenda u crkvi Svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, nakon čega su otputovali na medeni mjesec.

Zagreb, 170617. 
Sesvetska sela, Vocinska 1.
Vjencanje hrvatskog nogometnog reprezentativca i igraca Real Madrida Matea Kovacica i Izabel Andrijanic u crkvi  sv. Antuna Padovanskog. 
Na fotografiji: Izabel Andrijanic i Mateo Kovacic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / CROPIX / CROPIX
Izabel i Mateo Kovačić

Linker
27. travanj 2024 12:37