Profimedia, Mega Agency
POVRATAK 'TEŠKE' GLUMICE

Zna se tko će zamijeniti Meghan Markle u seriji koja ju je proslavila

Iako su nakon snimljene sedme sezone ostali bez dva glavna lika, serija 'Face', zahvaljujući kojoj se bivša glumica Meghan Markle proslavila, ipak ide dalje.

Nakon što je najavljeno da glumica Meghan Markle, zbog udaje za princa Harryja, i kanadski glumac Patrick J. Adams (36) odlaze iz popularne serije, mnogi su zaključili da će sedma sezona ujedno biti i posljednja jer se radi o dva glavna lika. Ipak, potvrđeno je kako će "Face" doživjeti i osmu sezonu, a umjesto 36-godišnje glumice koja sad ima "kraljevskog posla" u seriju stiže bivša zvijezda "Uvoda u anatomiju". Glumica Katherine Heigl (39) poznata je i po ulogama u filmovima "Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta", "Zalomilo se" i "Gola istina", a sada stiže u seriju kao Samantha Wheeler, nova partnerica u pravnoj tvrtki Pearson Specter Litt.

NEW YORK, NY - JUNE 12:  (L-R) Rick Hoffman, Patrick J. Adams, Meghan Markle, Sarah Rafferty, Gina Torres and Gabriel Macht of Suits attend USA Network and Mr Porter.com Present
Getty Images for NBCUniversal/US
Rick Hoffman, Patrick J.Adams, Meghan Markle, Sarah Rafferty, Gina Torres i Gabriel Macht

Snimanje će početi u travnju u Torontu, a nova sezona s "osvježenom" filmskom ekipom s prikazivanjem će krenuti iduće godine. Heigl će se pridružiti glumačkoj postavi koju čine Gabriel Macht, Sarah Rafferty, Rick Hoffman i Dulé Hill.

Njezin angažman u seriji "Face" dolazi nešto manje od 10 godina nakon što se našla u centru pozornosti zbog kritiziranja filma "Zalomilo se" Judda Apatowa u kojem je glumila.

NASHVILLE, TN - JUNE 07:  Actress Katherine Heigl attends the 2017 CMT Music Awards at the Music City Center on June 7, 2017 in Nashville, Tennessee.  (Photo by Michael Loccisano/Getty Images For CMT)
Getty Images For CMT
Katherine Heigl

- Malo je seksistički: žene prikazuje kao oštrokondže, bez humora i stalno napete, dok su muškarci simpatični, otkačeni i zabavni. 98 posto vremena je to bilo odlično iskustvo, ali bilo mi je teško voljeti taj film – izjavila je nedugo nakon snimanja filma, a zbog toga je došla na glas kao glumica s kojom je teško raditi. Cijeloj situaciji nije pomoglo niti to što se nekoliko mjeseci kasnije povukla iz "utrke" za nagradu Emmy jer je imala osjećaj da "ove sezone nije dobila dovoljno materijala kako bi osigurala nominaciju" i, kako bi organizacija zadržala integritet, povukla svoje ime iz utrke.

LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 16:  Actress Katherine Heigl accepts the Outstanding Supporting Actress in a Drama Series award for
Getty Images
Katherine Heigl osvojila je Emmy za najbolju sporednu glumicu za seriju "Uvod u anatomiju" 2007. godine

- Ne želim oteti priliku glumici kojoj su dani takvi materijali - izjavila je 2008. godine i time si samo učvrstila status "teške" glumice. U seriji "Uvod u anatomiju" je ostala još dvije godine, a trebalo joj je osam godina da se na svojim riječima ispriča kreatorici serije Shondi Rhimes.

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 15:  (L-R) Actresses Katherine Heigl, Ellen Pompeo, Sara Ramirez, Chandra Wilson, Kate Walsh, and Sandra Oh pose with their Best Television Series - Drama award for
Getty Images
Katherine Heigl, Ellen Pompeo, Sara Ramirez, Chandra Wilson, Kate Walsh i Sandra Oh na dodjeli Zlatnih globusa 2007. godine

Linker
14. travanj 2024 00:24