Više nisu zajedno

Zlosutna sedma godina veze i vječni status zaručnika koji je odgovarao njoj, ali ne i njemu, presudila je nekad sretnom paru

Ni dvoje male djece nije uspjelo popraviti narušen odnos nogometnog menadžera i zvijezde trilogije "Gospodara prstenova". Kad se nakon dvojmesečnog izbivanja iz obiteljskog doma vratila kući, par je umjesto pomirenja povukao radikalni potez.

Sedma godina veze pokazala se zlosretnom za holivudsku glumicu Liv Tyler (44) i njezinog životnog partnera, engleskog nogometnog menadžera Davea Gardnera (45). Britanski MailOnline te The Sun izvješćuju da više ne žive zajedno. Zapravo, prekinuli su još u ožujku no zbog djece, sina Sailora Genea (6) i kćeri Lulu Rose (5), tajili su da više nisu skupa.

Lani su se suočili s problemima u partnerskom odnosu, no vjerovalo se da su izgladili nesuglasice na ljetovanju ove godine.

- Sjajni su roditelji ali nisu uspjeli kao partneri. Na žalost, previše su se udaljili i žive odvojenim životima – izjavio je upućen izvor The Sunu.

Nagađanja da je njihov odnos u problemima počela su još lanjskog lipnja, kad je zvijezda trilogije "Gospodar prstenova" provela osam tjedana bez obitelji u Los Angelesu. Radi ograničenja putovanja zbog korona krize, sin i kćer ostali su s njihovim tatom, Daveom Gardnerom u Engleskoj premda ih je njihov djed, pjevač rock benda Aerosmith Steven Tyler, želio vidjeti.

image

Liv Tyler i njezin otac Steven Tyler.

NJ/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Bez prstena

Da nešto ne štima, dalo se zaključiti po usrdnim objavama njezinog zaručnika na društvenim mrežama u ljeto 2020., piše MailOnline. Kako je glumica poznata po filmu „Armagedon” 1. srpnja 2020. proslavila 43. rođendan, Dave Gardner – najbolji prijatelj Davida Beckhama iz mladih dana, kad su kao 14-godišnjaci igrali za mladu momčad „Manchester Uniteda” i krsni kum Beckhamovog najstarijeg sina Brooklyna – u rođendansku čestitku uvrstio je otprije snimljen obiteljski video s ozarenom Liv u kupaćem kostimu kako se spušta s vodenog tobogana.

image

Dave Gardner

CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ponovno diše punim plućima: Zvijezda ‘Gospodara prstenova‘ prošle godine je proživljavala pravu dramu

Podijelio je i fotografije njihove djece te napisao”: 'Sretan, sretan, sretan rođendan našoj lijepoj mami”, Liv mu je u rujnu, za njegov 44. rođendan, uzvratila video porukom na Instagramu koju je snimila u Malibuu, gdje ima vilu: u poruci se jasno vidjelo da više ne nosi zaručnički prsten. Tada su počela nagađanja o ozbiljnim problemima u vezi para koji je 2014. upoznala zajednička prijateljica, supermodel Kate Moss.

Slavna manekenka zaključila je da bi kćer rokera Stevena Tylera i Dave Gardner bili idealan par: povezivala ih je slična sudbina u ljubavnom životu. Naime, oboje su iza sebe imali po jedan neuspio brak i dijete. Glumica iz braka s britanskim glazbenikom Roystonom Langdonom ima 16-godišnjeg sina Mila, dok nogometni menadžer iz propalog braka s engleskom glumicom i nasljednicom bogatog proizvođača toatletnog papira, Davinijom Taylor, ima 14-godišnjeg sina Greya. Razveli su se 2010. zbog Davinijinih problema s alkoholom i bipolarnim poremećajem, a on je preuzeo i skrbništvo nad njihovim sinom.

Izbjegavanje vjenčanja

Manje otvorena holivudska glumica svoj je razvod od Roystona Langdona 2008., poslije pet godina braka, opravdala „neslaganjem naravi”. Od tada se klonila izlazaka, sve dok je Kate Moss nije upoznala s nogometnim menadžerom koji je, nakon neuspjelog pokušaja postati nogometna zvijezda, postao moćan igrač u transferima nogometaša.

image

Liv Tyler i bivši partner Royston Langdon.

DAVE ALLOCCA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Prvu agenciju osnovao je sa Jasonom Fergusonom, sinom Sir Alexa Fergusona, a kad su se nakon nekoliko godina obogatili, osamostalio se. Samozatajnoj glumici vjerojatno se svidjela činjenica da godinu stariji Dave nema nikakve veze sa zabavljačkom industrijom.

Zbog lošeg iskustva iz prethodnog braka, bivši dečko pop zvijezde Rite Ore (izlazili su 2013.) želio je stabilnu obitelj, što joj je jasno dao do znanja. I Liv je htjela isto, ali nije smatrala toliko važnim vjenčati se. On ju je ipak zaprosio 2015., kad je bila trudna s njihovim sinom Sailorom Geneom. Taj trenutak glumica je u kasnijem intervjuu opisala je kao ne baš glamurozan.

Čitajte i: Nije ih vidjela dva tjedna: Nakon ‘lude‘ borbe s virusom COVID-19 poznata glumica napokon je sa svojom djecom

- Upravo sam izašla ispod tuša, bila sam jako iznenađena i nisam izgledala privlačno - otkrila je. Često se izgovarala da joj se sviđaju duge zaruke. Čim bi joj se spomenuo brak, govorila bi da ima vremena i zašto, zaboga, žuriti? Na kraju je priznala da jednostavno ne želi vjenčanje.

image

Liv Tyler i njezina kćer Lula Rose.

MEGA AGENCY/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

- Volim biti zaručena, ali zapravo nemam želju vjenčati se – rekla je.

Kad je lani osam tjedana provela bez svoje obitelji u Americi, njezin zaručnik ponadao se da će se u njihov dom u slikovitom Cotswoldsu nedaleko od Londona vratiti razbistrenih misli, spremna na sljedeći korak u vezi. Čini se da se nakon povratka kući u listopadu 2020., dogodilo suprotno.

Uzalud je prijateljica Liv Tyler pokušala ispeglati neugodnu situaciju tvrdeći da je glumica otišla u Los Angeles vidjeti sestru Chelseu koja je postala majka. Kako nisu u braku, Dave nije mogao ući u zemlju zbog mjera protiv Covida-19 i nikome ništa, problema nema. Slutilo se da je razlog dugog posjeta sestri mnogo dublji. Sudeći po različitim stavovima o budućnosti veze, razlaz je bio neizbježan.

Linker
20. travanj 2024 12:55