Splash/Profimedia
S KRALJEVSKIH DVORA

Život u palači: Veliki korak u vezi princa Harryja i Meghan Markle

Godinama je bio na glasu kao zločesti dečko s kraljevskih dvora, ali princ Harry se napokon odlučio smiriti. Nakon samo devet mjeseci veze s glumicom Meghan Markle u pripremi je njihovo ljubavno gnijezdo u sklopu Kensingtonske palače.

Najnoviji potez koji je samo dodatno učvrstio navode da se mlađi brat princa Williama sprema pred oltar dolazi nakon što je par prisustvovao tajnom vjenčanju jednom od njegovih najbližih prijatelja na Jamajci. Od tada su krenula šuškanja da će 32-godišnji princ zaprositi tamnoputu Amerikanku do kraja ljeta, odnosno na godišnjicu njihovog upoznavanja, te da će prsten napraviti od jedne od najdražih tijara princeze Diane. Glumica Meghan Markle upoznala je većinu kraljevske obitelji, između ostalih i princa Williama i njegovu suprugu, vojvotkinju Catherine, a uskoro će upoznati i kraljicu Elizabetu II., koja princu Harry mora dati dopuštenje za brak. Ipak, čini se da za zajednički život ne trebaju dozvolu jer će par uskoro početi živjeti zajedno u sklopu Kensingtonske palače. Meghan će ovog ljeta završiti sa snimanjem serijala "Face", u kojem igra jednu od glavnih uloga, i nakon toga se preseliti u London.

- Harry stalno dolazi i ispituje kada će sve biti spremno. Jako je nestrpljiv – izjavio je izvor za Mail Online i potvrdio da se nekadašnji zločesti dečko s kraljevskih dvora spreman skrasiti.

Linker
16. travanj 2024 06:29