Njena baza

Život na autoputu Ide Prester: ‘To je moja točka napajanja. Aorta prema Zagrebu, vena prema Beogradu‘

Glazbenica sa srpskim poduzetnikom Ivanom Peševskim i njihovo dvoje djece uglavnom živi na relaciji između Zagreba i Beograda, a iako su se ove godine na neko vrijeme stacionirali u hrvatskom glavnom gradu, vezu s Beogradom i dalje održavaju.

Glazbenica i voditeljica rado govori o obiteljskom životu koji joj se od ove godine sa suprugom i dva sina odvija u Zagrebu, no kako je Ida Prester godinama napominjala, oni su bili i ostat će na vezi između hrvatske metropole i Beograda.

"Netko se nađe u svom rodnom gradu i nikad ne poželi otići nikamo. Drugi traže sreću na bogatom zapadu ili toplom jugu. I ja sam svašta sanjala, kanale Stockholma, bicikle Copenhagena... Ali život te baca bez plana, na tebi je da se dočekaš i izvučeš najbolje. Ispalo je da je moje mjesto upravo tu, na autoputu E70", objavila je Ida uz fotografiju s nadvožnjaka snimljenog upravo na toj autocesti.

Europski pravac E70 je put koji vodi od Coruñe u Španjolskoj preko Francuske, Italije, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Rumunjske, Bugarske i Turske prema gruzijskom gradu Poti. Ida je govorila o onom komadu prometnog pravca između dva glavna grada - Hrvatske i Srbije.

Njezin dio svijeta

"Možda nije najljepši dio svijeta, sigurno nije najjednostavniji. Ali je jedini moj. S jedne strane je zagrebački mir i elegancija, s druge beogradska strast i ludilo. U sebi imam i jedno i drugo, u podjednakim omjerima. Dugo mi je trebalo da to shvatim. Ovaj most je moja baza, moja točka napajanja. Aorta prema Zagrebu, vena prema Beogradu", emotivno je napisala Prester.

Ida je sa suprugom Ivanom Peševskim početkom 2020. godine donijela odluku da se dosele u Zagreb. U međuvremenu njezin sin Roko krenuo je u školu i već postao predsjednik razreda. A nedavno je pokazala kako to izgleda kad im u posjet dođe i baka iz Beograda, odnosno Idina svekrva.

"Obje bake su tu. Nona je stigla iz Beograda, kreće show. Odrastanje uz baku - blago. A odrastanje uz obje - dobitak na lotu", napisala je Ida kraj fotografije obiteljskog druženja.

Čitajte i:

NOVA BAZA! Ida Prester s obitelji doselila u Zagreb: 'Od Rokovog rođenja imam dogovor s mojim Vanijem'

Glazbenica Ida Prester pohvalila se da joj je stigla svekrva: 'Dobitak na lotu'

Ida Prester: 'Nama u obitelji je prilično zeznuta situacija, totalni raspad sistema'

Linker
25. travanj 2024 22:52