Završni projekt

Život ih ponovno spaja: Nekadašnji par naći će se na istom mjestu gdje su započeli svoju romansu

Ljubav s malih ekrana preselila se i u njihove privatne živote te su neko vrijeme bili zajedno dok Kylie nije upoznala stanovitog pjevača.

Glazbenica Kylie Minogue i glumac Jason Donovan vratit će u australsku seriju "Susjedi", gdje su i započeli svoje karijere. Naime, riječ je o dugovječnoj sapunici koja će se nakon punih 37 godina prestati emitirati, a Minogue i Donovan pojavit će se u završnoj epizodi.

U veljači je britanski televizijski kanal Channel 5 objavio da više neće emitirati seriju nakon ljeta, što je dovelo do otkazivanja emisije.

"Žao nam je što moramo reći da nakon gotovo 37 godina i gotovo 9000 emitiranih epizoda moramo potvrditi da će ‘Susjedi‘ prekinuti proizvodnju u lipnju", glasi izjava produkcijske kuće na Twitteru, a Minogue je na istoj platformi poručila:

Čitajte i: Kylie Minogue kakvu još nismo vidjeli: Pjevačica oduševila kombinacijom perja, satena i tvida te novom frizurom

image

Jason Donovan i Kylie Minogue 1989.

PHIL LOFTUS/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA

"Zauvijek ću biti zahvalna na iskustvu i prijateljima koje sam stekla na snimanju. Nismo imali pojma koliko će serija postati velika i koliko će je gledatelji strastveno prihvatiti k srcu. Čista ljubav", rekla je glazbenica.

U "Susjedima" je Minogue glumila Charlene Mitchell, a Donovan njezinog dečka Scotta Robinsona davne 1986. Međutim, Kylie je napustila seriju 1988. kako bi se usredotočila na svoju glazbenu karijeru, dok je njezin kolega otišao iz serije sljedeće godine.

Ljubav s malih ekrana preselila se i u njihove privatne živote, no prekinuli su kada je Minogue upoznala pjevača INXS-a Michaela Hutchencea. Uz nekadašnji par, u "Susjedima" su u nekom trenutku glumili i Margot Robbie te Russell Crowe.

Linker
19. travanj 2024 11:35